Νίκη στη Λευκάδα και βοήθεια από ΑΕΛ και ΟΦΑΜ θέλει ο ΑΟΚ

Νίκη στη Λευκάδα και βοήθεια από ΑΕΛ και ΟΦΑΜ θέλει ο ΑΟΚ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 12η και προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος γίνεται την Τετάρτη 2 Ιουνίου με τον ΑΟ Κασσιόπης να καίγεται

01
Ιουνίου / 2021

για βαθμούς και να παίζει την κατηγορία στη Λευκάδα και παράλληλα θέλει από ΑΕ Λευκίμμης και ΟΦΑΜ να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τους αντιπάλους τους για να μπορέσει να μείνει στην κατηγορία. Μια αγωνιστική πολύ ενδιαφέρουσα που εκτός απρόοπτου θα αναδείξει πρωταθλητή τον Αχέροντα και πέραν των τεσσάρων ομάδων που μαθηματικά έχουν υποβιβαστεί (Μεσολόγγι, ΠΑΣ Πρέβεζα, Μ. Αλέξανδρος, Θύελλα Μοναστηρακίου) ίσως προστεθεί και μια ακόμη, αφού ΑΟ Κασσιόπης και Θύελλα Κατσικά παλεύουν για την παραμονή τους.
 
ΑΕ Λευκίμμης – Παναγροτικός
 
Η ΑΕ Λευκίμμης μετά τη νίκη επί της Κασσιόπης είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και κόντρα στον Παναγρινιακό ολοκληρώνει τις εντός έδρας εμφανίσεις της. Μόνο μαθηματικές ελπίδες έχει για την κορυφή, αλλά η «Βασίλισσα του Νότου» έχει μάθει να μπαίνει στο γήπεδο και να παλεύει για τη νίκη, αυτό θα κάνει και με τον Παναγρινιακό. Ο αντίπαλός της καίγεται για βαθμούς και μια ήττα του στη Λευκίμμη σε συνδυασμό με νίκη της Κασσιόπης θα τον φέρει σε δυσμενή θέση.  Άρα έρχεται να πάρει έστω έναν βαθμό που θα σημαίνει σωτηρία γι αυτόν, αλλά μια καλή ΑΕΛ μπορεί να πάρει τη νίκη.
 
Αμβρακικός Λουτρού – ΟΦΑΜ
 
Ο Αμβρακικός είναι οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού και είναι μονόδρομος γι’ αυτόν η νίκη κόντρα στον ΟΦΑΜ. Από την πλευρά της ο ΟΦΑΜ θα κάνει το τελευταίο του ταξίδι και θέλει το θετικό αποτέλεσμα που είναι μέσα στις δυνατότητές του. Η ομάδα του Σ. Σιδερόπουλου μπορεί βαθμολογικά να είναι αδιάφορη, όμως πάει για τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.
 
Τηλυκράτης – ΑΟ Κασσιόπης
 
Νίκη ή υποβιβασμός είναι αυτό που καθορίζει για τον ΑΟ Κασσιόπης το παιχνίδι στη Λευκάδα κόντρα στον Τηλυκράτη. Η εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ στο τελευταίο παιχνίδι, βύθισε την κερκυραϊκή ομάδα που και δύσκολο πρόγραμμα έχει και δεν κρατάει πλέον την τύχη στα χέρια της. Τα αποτελέσματα που θα φέρουν οι άλλες ομάδες της Κέρκυρας θα καθορίσουν ίσως την τύχη της, με την προϋπόθεση ότι θα περάσει νικηφόρα από τη Λευκάδα, κάτι που δεν είναι εύκολο κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Τηλυκράτη.
 
Πρόγραμμα (12η αγωνιστική)
 
ΑΕ Μεσολογγίου – Κτηνοτροφικός Αστέρας
ΑΕ Λευκίμμης – Παναγρινιακός
Αμβρακικός Λουτρού – ΟΦΑΜ
Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας – Θύελλα Κατσικά
ΠΑΣ Θύελλα Μοναστηρακίου – Αναγέννηση Άρτας
Τηλυκράτης Λευκάδας – ΑΟ Κασσιόπης
ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου – ΠΑΣ Πρέβεζα

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ