Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΕΛ: Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι

ΑΕΛ
14 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Στη Λευκίμμη είναι σίγουρα το αγαπημένο άθλημα, η ΑΕΛ η αγαπημένη ομάδα του κόσμου και η ιστορία με την παράδοση μας διδάσκει ότι πάρα πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές βγήκαν από την περιοχή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ποδόσφαιρο είναι διέξοδος για τη νεολαία, ειδικά σε περιοχές που η ανάπτυξη άλλων αθλημάτων είναι δύσκολη λόγω εγκαταστάσεων, είναι μονόδρομος. Στη Λευκίμμη είναι σίγουρα το αγαπημένο άθλημα, η ΑΕΛ η αγαπημένη ομάδα του κόσμου και η ιστορία με την παράδοση μας διδάσκει ότι πάρα πολλοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές βγήκαν από την περιοχή. Σήμερα υπάρχει και ο στίβος (χωρίς γήπεδο με ταρτάν), το μπάσκετ που παίζεται σε ανοικτό γήπεδο, όπως και το τένις, αλλά και πολλοί δρομείς διαφόρων αποστάσεων εκτός γηπέδου.

Το ποδόσφαιρο παραμένει «Βασιλιάς των Σπορ» και μπορεί πέρσι και φέτος οι τέσσερις ποδοσφαιρικές ομάδες ανδρών (ΑΕΛ, Κάβος, Δραγωτινά, Βιταλάδες) που έπαιζαν στα πρωταθλήματα να συρρικνώθηκαν σε δυο (ΑΕΛ, Κάβος), αλλά τα παιδιά αγαπούν και πάνε στο ποδόσφαιρο, με την ακαδημία της κορυφαίας ομάδας της ΑΕΛ να δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να προπονηθούν και να αναδειχθούν στην πορεία. Μάλιστα με το σύνθημα «Σήμερα αθλητές, αύριο καλύτεροι άνθρωποι», δίνει το στίγμα της νοοτροπίας που μόνο όφελος μπορεί να φέρει στα παιδιά.

Στο κάλεσμα που έκανε η Ακαδημία βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τα παιδιά και τα ευχαρίστησε δημόσια, ενώ ενημερώνει τόσο για τον τρόπο εγγραφής, όσο και για το ξεκίνημα.

 

Η ανακοίνωση

 

Σας ευχαριστούμε όλους για το ενδιαφέρον που έχετε δείξει για την εγγραφή των παιδιών σας στις Ακαδημίες της ΑΕ Λευκίμμης! Τα τηλέφωνα και τα μηνύματα ήδη από τις πρώτες μέρες είναι πολλά. Σας υπενθυμίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο

https://app.my-team.gr/registra.../athlhtikh-enosh-lefkimmhs

Αύριο Παρασκευή (15/9) και ώρα 19.15΄ στο Γήπεδο Λευκίμμης έχουμε την πρώτη συνάντησή μας. Τα παιδιά θα παίξουν, θα γνωρίσουν συμπαίχτες και προπονητές, ενώ θα συνεχιστούν οι εγγραφές και οι πληρωμές συνδρομών-ρουχισμού.

Από την εφαρμογή myTeam μπορείτε να ενημερώνεστε για το πρόγραμμα των προπονήσεων που ξεκινούν το Σάββατο 16/09.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια