Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φιλικό με Θεσπρωτό η ΑΕΛ που γίνεται ψηφιακή

ΑΕΛ
29 Αυγούστου 2023 / 15:35
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το πρόβλημα για τον Π. Κορομπόκη είναι η δυσκολία να βρει ομάδα για φιλικά ματς, αφού στο νησί μας, οι περισσότερες ομάδες (πλην Αστέρα Πετριτή) ξεκίνησαν αυτές τις μέρες προετοιμασία και δεν μπορούν να παίξουν φιλικά παιγνίδια. Το πρόβλημα για τον Π. Κορομπόκη είναι η δυσκολία να βρει ομάδα για φιλικά ματς, αφού στο νησί μας, οι περισσότερες ομάδες (πλην Αστέρα Πετριτή) ξεκίνησαν αυτές τις μέρες προετοιμασία και δεν μπορούν να παίξουν φιλικά παιγνίδια.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε δέκα μέρες έχουμε πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής και η ΑΕ Λευκίμμης θέλει να συνεχίσει την όμορφη πορεία της για 7η συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα με βασικό στόχο την άνετη παραμονή της. Η προετοιμασία που έχει ξεκινήσει από 4 Αυγούστου συνεχίζεται σε μια προσπάθεια να είναι η ομάδα όσο καλύτερα γίνεται στην πρεμιέρα όπου θα ταξιδέψει στην Εύβοια να αντιμετωπίσει την Νέα Αρτάκη.

Το πρόβλημα για τον Π. Κορομπόκη είναι η δυσκολία να βρει ομάδα για φιλικά ματς, αφού στο νησί μας, οι περισσότερες ομάδες (πλην Αστέρα Πετριτή) ξεκίνησαν αυτές τις μέρες προετοιμασία και δεν μπορούν να παίξουν φιλικά παιγνίδια. Έτσι μετά το φιλικό με τον Αστέρα Πετριτή, η ΑΕΛ θα πάει στην Ηγουμενίτσα την Τετάρτη 30 Αυγούστου να αντιμετωπίσει τον Θεσπρωτό στο 2ο φιλικό προετοιμασίας που θα ξεκινήσει στις 6μ.μ.. Ένα δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ομάδα που θα τη βρει αντιμέτωπη και στο πρωτάθλημα και εκεί ο Π. Κορομπόκης θα δει την σημερινή κατάσταση ετοιμότητας της ΑΕΛ.

Επειδή ζούμε πλέον στην ψηφιακή εποχή, η ομάδα της Λευκίμμης δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και ενημέρωσε για τις κινήσεις της που θα βοηθήσουν την ομάδα γενικότερα και σε επίπεδο ακαδημιών.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης στα πλαίσια της αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των υπηρεσιών προς τους αθλητές, γονείς και προπονητές, ανακοινώνει ότι ξεκινά τη συνεργασία της με την καινοτόμα πλατφόρμα ψηφιοποίησης αθλητικών συλλόγων και ακαδημιών MyTeam.

Το MyTeam συμβάλει στη βελτιστοποίηση των καθημερινών διαδικασιών της ακαδημίας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο και άμεση πρόσβαση στην πληροφορία σε όλους.

Μέσω της εφαρμογής MyTeam, η οποία υπάρχει διαθέσιμη για κινητές συσκευές δωρεάν στο play Store ή στο App Store, η ψηφιακή συμμετοχή όλων των μελών στις δραστηριότητες της ακαδημίας μας είναι απλή, γρήγορη και ασφαλής.

Γονείς και αθλητές της ακαδημίας μας, μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους δωρεάν έτσι ώστε άμεσα και ανέξοδα να λαμβάνουν ενημερώσεις για τους χώρους διεξαγωγής των προπονήσεων των τμημάτων, τις παρουσίες των αθλητών στις προπονήσεις, τις δραστηριότητες, τις εκδηλώσεις και τις δράσεις της ακαδημίας, να επικοινωνούν άμεσα με τους προπονητές και να έχουν όλη την απαραίτητη γραμματειακή υποστήριξη. Κατεβάστε την εφαρμογή από το παρακάτω link https://play.google.com/store/apps/details...

Σύντομα θα ανακοινωθεί και ο σύνδεσμος μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε τη δωρεάν εγγραφή!

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια