Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυναμώνει η ΑΕ Λευκίμμης για να μείνει

ΑΕΛ
10 Ιανουαρίου 2024 / 15:05
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η φετινή πορεία της «Βασίλισσας του Νότου» στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής είναι η χειρότερη των επτά χρόνων που συνεχόμενα αγωνίζεται εκεί. Το φάσμα του υποβιβασμού φαίνεται στον ορίζοντα, με την διοίκηση να κάνει τις κινήσεις που πρέπει ώστε να το εξαφανίσει και η ΑΕΛ να μείνει στην κατηγορία.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η φετινή πορεία της «Βασίλισσας του Νότου» στον α΄ γύρο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής είναι η χειρότερη των επτά χρόνων που συνεχόμενα αγωνίζεται εκεί. Το φάσμα του υποβιβασμού φαίνεται στον ορίζοντα, με την διοίκηση να κάνει τις κινήσεις που πρέπει ώστε να το εξαφανίσει και η ΑΕΛ να μείνει στην κατηγορία.

Η αλήθεια είναι πως δεν της βγήκε ο σχεδιασμός το καλοκαίρι, οι μεταγραφές δεν βοήθησαν, οι παίκτες που ήλθαν δεν ήταν καλύτεροι αυτών που έφυγαν και μοιραία η ομάδα είχε πολύ κακή πορεία. Αποτέλεσμα η 16η θέση μετά τη λήξη του α΄ γύρου (8 βαθμούς κάτω από τη ζώνη υποβιβασμού) και η ανάγκη να κάνει πορεία πρωταθλητισμού ώστε να ανακάμψει.

Είμαστε σε περίοδο μεταγραφών και η ενίσχυση είναι απαραίτητη, με την διοίκηση να ανακοινώνει… τη λύση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μπλάτζιο Χρήστο, Τσιρλίδη Γιώργο, Καρκαλή Δημήτρη, Κούλαλη Μιχάλη, Ζέρβα Αλέξανδρο, Nikic Branislav, και Πουλημένο Νίκο. Οι πέντε πρώτοι αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, αλλά ήταν βαριά η φανέλα γι αυτούς, δεν μπόρεσαν να την σηκώσουν. Μοιραία λοιπόν πρέπει να αντικατασταθούν και ήδη η ομάδα προχώρησε σε νέες προσθήκες, επίσημα ενημέρωσε από την περασμένη εβδομάδα ότι πήρε τους Άκη Κουρή, ένα δικό της παιδί, που πέρασε από Αστέρα Πετριτή, Αναγέννηση Περιβολίου και Κεραυνό Αγ. Νικολάου και τον Αλέξανδρο Παπαθανασίου που είναι από την Λάρισα 19 χρόνων, έπαιξε σε Κ-17, Κ-19 στην ομάδα του ΝΣ Βόλου στη Super League και στη συνέχεια στην ΑΕ Μυκόνου (Γ΄ Εθνική), είναι επιθετικός και μάλιστα σκόραρε την περασμένη Κυριακή κόντρα στον Θεσπρωτό στην Ηγουμενίτσα.

Φυσικά οι κινήσεις συνεχίστηκαν και συνεχίζονται, επίσημα η ομάδα προχώρησε σε μια ακόμη προσθήκη, του επιθετικού μέσου Ε. Καραμποΐκη όπως ανακοίνωσε, νεαρού αλλά με θητεία στο επαγγελματικό πρωτάθλημα της Super League 2.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει τη μετεγγραφή του ποδοσφαιριστή Ευάγγελου Καραμποΐκη! Ο 22χρονος επιθετικός μέσος ξεκίνησε την πορεία του από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ από πέρυσι αγωνίζεται στη Superleague 2 με τη φανέλα του Θεσπρωτού και στον Τηλυκράτη Λευκάδας στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν, απ' όπου και αποκτήθηκε.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε να είναι υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Πέραν αυτού οι πληροφορίες λένε ότι για τη ενίσχυση της μεσαίας γραμμής παίρνει τον αμυντικό μέσο, Βασίλη Σκιαδά, δανεικό από τον Παναιτωλικό, απομένει η επίσημη ανακοίνωση, ενώ δεν θα σταματήσει εκεί, τουλάχιστον 3 ή 4 παίκτες θα έλθουν ακόμα. Η διοίκηση κάνει το καλύτερο δυνατό, περιμένει ακόμη δυνατότερη 6υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας και όλοι πιστεύουν ότι ο μοναδικός στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί στο τέλος. Μπορεί η «Βασίλισσα» έχει βαριά φανέλα και το αξίζει.

 

Το νέο απόκτημα της ΑΕΛ, Β. Καραμποΐκης ΦΩΤΟ@ΑΕΛ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια