Ποιοι είμαστε

Αντιμετωπίζοντας τον COVID-19

20
Μαρτίου / 2020

Όταν εμφανίστηκε το internet και οι εφαρμογές διαδικτυακής επικοινωνίας, οι Εκδόσεις Ενημέρωση με το enimerosi.com ήταν η μια από τις τρεις πρώτες κερκυραϊκές διευθύνσεις url. Oι Εκδόσεις Ενημέρωση ιδρύθηκαν το 1983 κυκλοφορώντας την εβδομαδιαία τότε εφημερίδα Κερκυραϊκή Ενημέρωση. Έκτοτε υπηρετούν τη μαζική επικοινωνία της ευρύτερης περιοχής, όπου η Κέρκυρα προβάλει ως γεωγραφικό σταυροδρόμι, φέρνοντας κοντά πέντε Χώρες, Ελλάδα, Ιταλία, Αλβανία, Σερβία & Μαυροβούνιο και τρεις ελληνικές Περιφέρειες, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Πελοποννήσου.
Σήμερα εκδίδουν την Καθημερινή Ενημέρωση, ημερήσια εφημερίδα, μέλος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων (ΣΗΠΕ).

Το enimerosi.com εκδίδεται σε δυο γλώσσες, ελληνικά και αγγλικά, υποστηριζόμενο από δυο ξεχωριστά δομημένες, δημοσιογραφικές ομάδες, μια για κάθε γλώσσα. Διασυνδέεται με επικοινωνιακές εφαρμογές στο facebook, twitter & you tube με διακριτούς λογαριασμούς account ελληνικά και αγγλικά.

Καταγράφεται στο alexa στο rank της Ελλάδας και της Σερβίας ενώ σύμφωνα με τον χάρτη των google analytics συνδέονται στις διευθύνσεις του καθημερινώς, αναγνώστες από τις περισσότερες Χώρες του Πλανήτη.
 
Επικοινωνιακές εφαρμογές την εποχή του κορονοϊού
 
Η απειλητική εμφάνιση του covid-19 στην περιοχή και τα περιοριστικά μέτρα που ακολούθησαν άλλαξαν και τις επικοινωνικές μας προτεραιότητες. Ανοίξαμε section Υγεία στο enimerosi.com, αλλάζοντας την ιεράρχηση στο site map. Η Υγεία προηγείται πλέον της Πολιτικής, του Αθλητισμού, του Πολιτισμού στο site και τα συνδεδεμένα με αυτό social media. Υπηρετούμε έτσι τη μαζική επικοινωνία και την ενημέρωση, που αποκτούν μεγαλύτερη αξία στους καιρούς της καραντίνας. Oι νέες προτεραιότητες αναγνωρίστηκαν αμέσως από το αναγνωστικό μας κοινό, που διπλασίασε τις επαφές μαζί μας, γεγονός που μεγάλωσε την ευθύνη και την προσπάθειά μας.