Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα της ΑΕΛ, στα παιδιά να ενταχθούν στην Ακαδημία

ΑΕΛ
23 Αυγούστου 2023 / 15:49
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το θετικό είναι πως τουλάχιστον υπάρχει το ποδοσφαιρικό γήπεδο με καλό σύνθετο χλοοτάπητα (αλλάχθηκε από την προηγούμενη ΠΙΝ), αυτό είναι πόλος έλξης για να πάνε τα μικρά παιδιά και να συνεχίσουν μια παράδοση της «ποδοσφαιρομάνας» Λευκίμμης.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Λευκίμμη το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και δεν είναι τυχαίο ότι έχουν καμάρι τους την «Βασίλισσα του Νότου» για 7ο συνεχόμενο χρόνο στην Γ Εθνική. Έχουν κατά καιρούς δημιουργηθεί πολλές ομάδες, τα τελευταία χρόνια μόνιμα μετείχαν στα πρωταθλήματα τέσσερις (ΑΕΛ, Κάβος, Βιταλάδες, Δραγωτινά), πέρσι είχαν αποσυρθεί οι Βιταλάδες, αλλά το μικρόβιο του ποδοσφαίρου και κυρίως η «παραγωγή» σπουδαίων ποδοσφαιριστών δεν σταμάτησε ποτέ.

Το θετικό είναι πως τουλάχιστον υπάρχει το ποδοσφαιρικό γήπεδο με καλό σύνθετο χλοοτάπητα (αλλάχθηκε από την προηγούμενη ΠΙΝ), αυτό είναι πόλος έλξης για να πάνε τα μικρά παιδιά και να συνεχίσουν μια παράδοση της «ποδοσφαιρομάνας» Λευκίμμης.

Η ΑΕΛ πάντα είχε τις ακαδημίες της και πάντα έβγαζε πολλά ταλέντα, σήμερα όχι απλά συνεχίζει, αλλά έχει οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα και λειτουργεί με μεθοδικότητα και σχεδιασμό που μπορεί να φέρουν ακόμη καλύτερες μέρες στο Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο.

Στα πλαίσια αυτής της πολύ σοβαρής προσπάθειας είναι και η συνεργασία με τον Κάβο, αλλά και τις άλλες ομάδες, με το βάρος να πέφτει στην Ακαδημία του συλλόγου. Μια ακαδημία που έχει τμήματα από την ηλικία των 6 ετών ως και 16 και που μετέχει σε αρκετές κατηγορίες στα πρωταθλήματα υποδομών της ΕΠΣ Κέρκυρας.

Πλέον οι ακαδημίες έχοντας στο προπονητικό τιμ ότι καλύτερο μπορεί να ασχοληθεί με τα παιδιά, όχι μόνο από προπονητικής άποψης, αποτελούν εγγύηση για να πάρουν οι γονείς τα παιδιά τους να προπονηθούν, να μάθουν ποδόσφαιρο και να κοινωνικοποιηθούν, αφήνοντας τα, στα καλύτερα «χέρια» γι αυτό.

Η έναρξη των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας (μετά τις καλοκαιρινές διακοπές) ξεκινάει στις 15 Σεπτέμβρη και η ΑΕΛ κάλεσε τα παιδιά να την πλαισιώσουν αναφέροντας τα εξής:

«Έλα στην Ακαδημία ποδοσφαίρου της ΑΕΛ και μάθε σωστά τα μυστικά του ποδοσφαίρου από επαγγελματίες προπονητές, γυμναστές και παιδαγωγούς.

Ημερομηνία έναρξης: 15/09/2023

Η ημέρα για να υποδεχτούμε τα μικρά μας αστεράκια και πάλι στο γήπεδο πλησιάζει!

Γονείς και παιδιά ετοιμαστείτε για μια σεζόν γεμάτη ποδόσφαιρο, συγκινήσεις που μόνο το αγαπημένο μας άθλημα προσφέρει και πολλές εκπλήξεις!».

Να σημειώσουμε ότι θα λειτουργήσουν τμήματα κ6 για παιδιά γεννηθέντα το 2018, 2019, τμήμα Κ8 (2016,2017), τμήμα Κ10 (2014,2015), τμήμα Κ12 (2012-2013), τμήμα Κ14 (2010-2011). Η εγγραφή είναι δωρεάν, υπάρχει ακόμη και λεωφορείο για τις μετακινήσεις των παιδιών.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕΛ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια