Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέα προσθήκη στην επίθεσης της η ΑΕΛ, πήρε τον Δ. Τσοπανά

ΑΕΛ
08 Αυγούστου 2023 / 16:30
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ της η ΑΕ Λευκίμμης, αφού πήρε ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά ανακοίνωσε τον 23χρονο επιθετικό Δ. Τσοπανά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζει να «γεμίζει» το ρόστερ της η ΑΕ Λευκίμμης, αφού πήρε ακόμη έναν νεαρό ποδοσφαιριστή, αυτή τη φορά ανακοίνωσε τον 23χρονο επιθετικό Δ. Τσοπανά. Είναι η 6η φετινή προσθήκη, μετά την επιστροφή των Κ. Κυπτίου και Μ. Νίκιτς, ενώ για πρώτη φορά θα φορέσουν τη φανέλα της ΑΕΛ οι Αλ. Βασσάκης, Χρ. Μπλάντζιος, Μ. Κουλαλής.

Με τις κινήσεις αυτές η κερκυραϊκή ομάδα προσπαθεί να καλύψει τα όποια κενά κρίνει ο προπονητής Π. Κορομπόκης ότι χρειάζεται η ομάδα, θέλει να έχει τους ποδοσφαιριστές στην προετοιμασία η οποία ξεκίνησε στις 4 Αυγούστου. Και είναι σωστό αυτό αφού πέραν του να είναι έτοιμοι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος 10/9/2023, χρειάζεται να «δέσουν» με την ομάδα και να μην έλθουν τελευταία στιγμή όπου θα απαιτηθεί κάποιος χρόνος προσαρμογής.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Τσοπανά! Ο 23χρονος ποιοτικός εξτρέμ αγωνίζεται και στις δύο πτέρυγες της επίθεσης. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου και ακολούθησαν δυο σεζόν σε ΑΟ Περιστερίου και ΑΟ Χαϊδαρίου.

Σύντομα οι εμφανίσεις του τον έφεραν να αγωνίζεται στη Γ' Εθνική, αρχικά στον Τηλυκράτη και στη συνέχεια για δύο σεζόν με τη φανέλα του Παναγρινιακού, κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ΑΕΛ και του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια