Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η ΑΕ Λευκίμμης δίπλα στους πληγέντες

ΑΕΛ
14 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ΑΕ Λευκίμμης δείχνοντας το ανθρώπινό της πρόσωπο ζήτησε από τον κόσμο της στο ματς της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 2.30μ.μ. να πάρει στο γήπεδο είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθήσει και αυτή αυτούς τους ανθρώπους, μάλιστα θα δοθούν στην αποστολή της ομάδας η οποία θα τα μοιράσει σε πληγέντες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου θα έχουμε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, με την «Βασίλισσα του Νότου» την ΑΕ Λευκίμμης να αντιμετωπίζει εντός έδρας την ομάδα του Κιλελέρ. Μια ομάδα η οποία έχει έδρα σε περιοχή που πλήγηκε από τις πλημύρες την περασμένη βδομάδα, σε μια περιοχή που είχαμε ανυπολόγιστες καταστροφές και χιλιάδες κόσμο άστεγο και με αβέβαιο μέλλον.

Η ΑΕ Λευκίμμης δείχνοντας το ανθρώπινό της πρόσωπο ζήτησε από τον κόσμο της στο ματς της Κυριακής που θα ξεκινήσει στις 2.30μ.μ. να πάρει στο γήπεδο είδη πρώτης ανάγκης για να βοηθήσει και αυτή αυτούς τους ανθρώπους, μάλιστα θα δοθούν στην αποστολή της ομάδας η οποία θα τα μοιράσει σε πληγέντες. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία της ομάδας που όπως αναφέρει στην ανακοίνωση/κάλεσμα της «αντίπαλοι» με την ομάδα του Κιλελέρ θα είναι στο γήπεδο 90 λεπτά και αυτό είναι το νόημα του αθλητισμού. Η στήριξη, η αλληλεγγύη στο συνάνθρωπο αυτές τις δύσκολες στιγμές πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους μας και η ΑΕΛ δίνει το παράδειγμα.

 

Η ανακοίνωση/Κάλεσμα της ΑΕΛ

 

Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά

Για άλλη μια φορά συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται με τον πιο σκληρό τρόπο από φυσικές καταστροφές. Έχουν χαθεί ήδη άνθρωποι, ζώα, περιουσίες, κόποι μιας ζωής.

Άφωνοι παρακολουθήσαμε τις εικόνες ολόκληρων οικισμών που χάθηκαν στη κυριολεξία μέσα σε τόνους νερού και λάσπης. Χιλιάδες νοικοκυριά κατεστραμμένα, άνθρωποι που μέσα σε μια νύχτα χάσανε τα πάντα!

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης είναι δίπλα στους συνανθρώπους μας που βιώνουν τούτη τη καταστροφή και την ερχόμενη Κυριακή με αντίπαλο την Α. Ε. Κιλελέρ, ένα από τα μέρη του Θεσσαλικού κάμπου που ζουν αυτές τις δύσκολες στιγμές, στις εισόδους του γηπέδου θα παραλαμβάνουμε είδη πρώτης ανάγκης (γάλατα και τρόφιμα μακράς διάρκειας, υπνόσακοι, φακοί και power bank, είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτιά υγείας), συσκευασμένη τροφή έτοιμη για κατανάλωση (κονσέρβες, κομπόστες, φρυγανιές, παξιμάδια, μπισκότα, κρουασάν, μπάρες, δημητριακών, παστέλια κ.α.), βρεφικά και παιδικά γάλατα και τροφές και είδη βρεφικής φροντίδας (πάνες, μωρομάντηλα), φάρμακα (αντιπυρετικά, παυσίπονα, αντιισταμινικά κ.ά.) τα οποία θα παραλάβει η αποστολή της προσεχούς αντιπάλου μας και θα τα μεταφέρει σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

 

ΦΩΤΟ@ΑΕ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια