Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενίσχυση στην επίθεση η ΑΕ Λευκίμμης με Γ. Τσιρλίδη

ΑΕΛ
08 Σεπτεμβρίου 2023 / 17:16
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΛ έδειχνε κενή επιθετικά μετά την λήξη της συνεργασίας με δυο μεγάλους σε ηλικία, αλλά σπουδαίους σκόρερ, τον Βέρμπη, που έκανε πολύ δουλειά πέρσι και τον αρχηγό Βαγγέλη Τσεβανέδη.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΛ έδειχνε κενή επιθετικά μετά την λήξη της συνεργασίας με δυο μεγάλους σε ηλικία, αλλά σπουδαίους σκόρερ, τον Βέρμπη, που έκανε πολύ δουλειά πέρσι και τον αρχηγό Βαγγέλη Τσεβανέδη. Εκεί έψαχνε την καλύτερη δυνατή λύση, αφού το πρωτάθλημα είναι δυσκολότερο από κάθε άλλη φορά. Έτσι έψαξε και κατέληξε στην επιλογή του Γιώργου Τσιρλίδη, ενός 30χρονου έμπειρου επιθετικού πάνω στον οποίο θα στηριχθεί κατά πολύ η επίθεση της ομάδας.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τσιρλίδη!

Ο 30χρονος Θεσσαλονικιός επιθετικός, ο οποίος μεταξύ άλλων στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα των Πιερικού, Εδεσσαϊκού και Ηρακλή Θεσσαλονίκης, τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στη Γερμανία με τα χρώματα των SV 1910 Neuhof, MSV Pampow και Dynamo Schwerin από την οποία αποκτήθηκε.

Ευχόμαστε στον Γιώργο μια καλή ποδοσφαιρική χρόνια γεμάτη γκολ και επιτυχίες με την ομάδα μας.

 

Ακόμα η «Βασίλισσα του Νότου» ενημέρωσε ότι ο Β. Γρηγοριάδης για 4η συνεχόμενη χρονιά θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας. Είναι ένας δυναμικός αριστερός οπισθοφύλακας, που η παρουσία του στην ομάδα κρίνεται απόλυτα θετική και ο Π. Κορομπόκης με την διοίκηση το εκτίμησαν και άναψαν πράσινο φως για να συνεχίσει στην ομάδα.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Αθλητική Ένωση Λευκίμμης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Γρηγοριάδη, ο οποίος για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά θα συνεχίσει να υπερασπίζεται το αριστερό άκρο της άμυνάς μας!

Του ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική σεζόν, γεμάτη επιτυχίες με την ομάδα μας!

 

ΦΩΤΟ@ΑΕΛ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια