Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μ. Γιαννούλης: Η αστυνομία δεν κάνει καμία κατάχρηση εξουσίας

Αστυνομικός διευθυντής
11 Απριλίου 2020 / 10:31

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Αυτή την στιγμή εκείνο που θέλω να πω είναι ότι η ελληνική αστυνομία κάνει σωστά την δουλειά της και δεν κάνει καμία κατάχρηση εξουσίας και αστυνομοκρατίας»,

ήταν το σχόλιο του Αστυνομικού Διευθυντή Μ. Γιαννούλη με αφορμή την τοποθέτηση του Γιώργου Καλούδη στην πρόσφατη σύσκεψη Επικεφαλής Παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου.

Σε δηλώσεις του στο Corfu Tv, o κ. Γιαννούλης ανέφερε: «Με αφορμή την κρισιμότητα της κατάστασης δεν θα ήθελα να σχολιάσω τέτοιου είδους τοποθετήσεις. Αυτή την στιγμή εκείνο που θέλω να πω είναι ότι η ελληνική αστυνομία κάνει σωστά την δουλειά της και δεν κάνει καμία κατάχρηση εξουσίας και αστυνομοκρατίας. Αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας κάποιων μάλλον νοσηρής ή μη θα το κρίνει η κοινωνία.

Κάποιοι το εκμεταλλεύονται για να κερδίσουν τις εντυπώσεις. Τα μέτρα εκπορεύονται από την ΠΠΔ, από τις εντολές του αρχηγείου και του κυρίου γενικού αστυνομικού. Δεν κάνουμε τίποτε παραπάνω και παρακάτω από το πλαίσιο που μας έχει θέσει η Πολιτεία για την αποφυγή μετάδοσης του ιού.

Όλοι οι αστυνομικοί υλοποιούν ένα σχέδιο και μέλημα μας είναι η ευγένεια προς τον πολίτη. Προσπαθούμε να αποτρέψουμε τις άσκοπες μετακινήσεις. Επίσης ξεκαθαρίζω ότι ουδέποτε εισηγήθηκε η υπηρεσία μας το κλείσιμο της παραλιακής»