Τετάρτη 04.10.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιβάλλον

05 Nov 2019 / 10:54
Πάτρα: Δύο πάρκα για σκύλους ανοίγει ο Δήμος Πατρέων

ΠΑΤΡΑ. Σχεδόν έτοιμα είναι τα δύο πάρκα για σκύλους (ένα για μικρά κι ένα για μεγαλύτερα σκυλιά) που έφτιαξαν οι υπηρεσίες του δήμου Πατρέων, στο Νότιο Πάρκο.

/ ΡΟΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
17 Ιουλίου 2017 / 09:02
"Ράβε, ξήλωνε" με τις χωματερές της Πελοποννήσου

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Ενώ η Περιφέρεια Πελοποννήσου αποκαθιστά τις χωματερές, οι δήμοι ξαναρίχνουν σκουπίδια και δημιουργούν νέες δίπλα στις αποκατεστημένες, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται ο φαύλος κύκλος της διαχείρισης των σκουπιδιών.

18 Ιανουαρίου 2017 / 15:17
Προβατίνα για… Γκίνες στην Κυλλήνη

ΠΥΡΓΟΣ. Στο βιβλίο Γκίνες πρέπει να μπει προβατίνα από την Κυλλήνη αφού ένα από τα πιο σπάνια φαινόμενα που μπορεί να αντικρίσει κανείς στον κτηνοτροφικό χώρο και ειδικότερα στην αιγοπροβατοτροφία είναι αυτό που είδε ξαφνικά ο κ. Γιώργος Δραγώνας, που διατηρεί λίγα πρόβατα σε μικρή στάνη για οικογενειακή εκμετάλλευση.

16 Ιανουαρίου 2017 / 16:17
Νέο χαράτσι για τα δασικά με μορφή αποχαρακτηρισμού και νομιμοποίησης και στη Μεσσηνία

ΚΑΛΑΜΑΤΑ. Για χαράτσι άνευ προηγουμένου μιλούν αγρότες - εκπρόσωποι αγροτικών φορέων και συλλόγων για τους δασικούς χάρτες, η ανάρτηση των οποίων την περασμένη Παρασκευή έφερε πλήθος ιδιοκτητών απέναντι στο ενδεχόμενο να μην τους ανήκει η γη που καλλιεργούν εδώ και δεκαετίες.

27 Δεκεμβρίου 2016 / 16:33
226 κιλά τόνο "έβγαλε" ο κάπτεν Αρίστος...

ΠΥΡΓΟΣ. Μπορεί στη Σκόπελο και το Αιγαίο οι ψαράδες να έκαναν Χριστούγεννα ψαρεύοντας έναν τόνο βάρους 185 κιλών, όμως η Ηλεία πήρε την πρωτιά σε έναν άτυπο ανταγωνισμό.