Σάββατο 23.09.2023 ΚΕΡΚΥΡΑ

Περιβάλλον

30 Μαΐου 2022 / 16:14
Επίσκεψη του 7ου Δημοτικού Σχολείου στη Γωνιά Ανακύκλωσης της Αχαράβης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ευκαιρία να δουν από κοντά πώς γίνεται η διαλογή στην πηγή και να μάθουν ακόμα καλύτερα τα μυστικά της Ανακύκλωσης

/ ΡΟΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ
16 Ιουλίου 2019 / 00:00
Ημερίδα για το Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή στα Ιόνια Νησιά

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της ανοιχτής διαβούλευσης που έχει ξεκινήσει από 21/06/2019 για την κατάρτιση του Περιφερειακού Σχεδίου για την Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) για τα Ιόνια Νησιά,

21 Μαρτίου 2017 / 15:30
Σε ένα μήνα η λειτουργία των εγκαταστάσεων στο Λίβα και σε λίγες ώρες ανοίγει στο ΧΥΤΑ νέο κύτταρο ταφής απορριμμάτων

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Κρίσιμες αποφάσεις θα κληθούν να λάβουν σε λίγες ώρες όλοι οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση των απορριμμάτων καθώς απομένουν μόνο λίγες ημερες για να επιτευχθεί η περίφημης συλλογή των εκατοντάδων τόννων σκουπιδιών από τους δρόμους και τις πλατείες με ευθύνη πάντα του Συνδέσμου καθαριότητας.

13 Μαρτίου 2017 / 16:13
Ο Π. Σκουρλέτης χρεώνει στο Δήμαρχο ανεπάρκεια και απραξία στη διαχείριση των σκουπιδιών

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Στενεύουν μέρα με την ημέρα τα περιθώρια της δημοτικής αρχής στο θέμα των σκουπιδιών αφού λύση δεν έχει βρεθεί και η προθεσμία εκπνέει σε σχεδόν δύο εβδομάδες.

02 Μαρτίου 2017 / 10:47
Τα σκουπίδια έφεραν ακυρώσεις, ακεφιά και γκρίνια

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Με λιγότερο ενθουσιασμό, μικρότερη συμμετοχή και πολλά μηνύματα προς κάθε κατεύθυνση γιόρτασε η Ζάκυνθος το φετινό Καρναβάλι. Το κέφι δεν έλειπε, αλλά ήταν ένα κέφι πικρό, αφού τα προβλήματα δεν επέτρεψαν ανέμελο ξεφάντωμα.

18 Ιανουαρίου 2017 / 15:05
Ναυάγησε η μεταφορά των σκουπιδιών | Νέα σενάρια για ενδιάμεση λύση στην Εξωχώρα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Ένα ακόμη αδιέξοδο έχει να αντιμετωπίσει το νησί μας σε ό,τι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων στο στάδιο της ενδιάμεσης λύσης. Ο Φορέας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Ζακύνθου (ΦοΔΣΑ) έλαβε αρνητική απάντηση στο αίτημά του για τη μεταφορά μέρους απορριμμάτων του νησιού σε ΧΥΤΑ αρμοδιότητας ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και συγκεκριμένα στη Θήβα.

16 Ιανουαρίου 2017 / 16:21
Περιπέτεια στον αέρα | Το χαλάζι εμπόδισε να προσγειωθεί η πτήση από Αθήνα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Η έντονη χαλαζόπτωση που σημειώθηκε νωρίς σήμερα (16.01.2017) το πρωί στο νησί της Ζακύνθου και συγκεκριμένα στην περιοχή του Καλαμακίου ήταν η αιτία για την απίστευτη ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκαν οι επιβάτεςτης πτήσης από Αθήνα προς Ζάκυνθο.

12 Ιανουαρίου 2017 / 14:07
ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ… Αντίστροφη για οριστικό λουκέτο στο ΧΥΤΑ

ΖΑΚΥΝΘΟΣ. Ο πρόσφατος χιονιάς και οι απανωτές κακοκαιρίες ίσως μας ξεγελούν, ωστόσο η πραγματικότητα είναι απτή: μένουν κάτι λιγότερο από 3 μήνες για να ξεκινήσει ανεπίσημα η νέα τουριστική περίοδος.