Κυριακή 08.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον Αστέρα Δ. Νεόπουλος και Κ. Γκερμπεσιώτης 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
24 Ιουλίου 2024 / 15:42
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν επαφές με αρκετούς παίκτες και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν αυτοί που θα φορέσουν φέτος τη φανέλα του Αστέρα.

Αρχίζει και κινείται στο κομμάτι των μεταγραφών ο Αστέρας Πετριτή σε μια προσπάθεια να γεμίσει το ρόστερ του και να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα για την Γ΄ Εθνική. Μετά τις ανακοινώσεις για Χρ. Γεωργοπάλη, Γκασίδης και Ρουμελιώτης προστέθηκαν ακόμη δυο ανακοινώσεις και αφορούν τον  ταλαντούχο Κωνσταντίνο Γκερμπεσιώτη, που είναι γεννημένος το 2007, ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στην Ακαδημία του κ. Μανώλη Ροκίδη και αγωνίστηκε στην Ακαδημία αρχικά και στην πρώτη ομάδα του ΟΦΑΜ τα δυο τελευταία χρόνια. Ένας νεαρός ποδοσφαιριστής που θα χρειαστεί αφού αι ποιότητα έχει αλλά καλύπτει και θέση «νεαρού», αφού σύμφωνα με την προκήρυξη πρέπει από φέτος στην Γ΄’ Εθνική κάθε ομάδα να έχει 2 ποδοσφαιριστές σε όλη τη διάρκεια του ματς κάτω των 20 χρόνων. 

Το μεσημέρι της Τετάρτης έχουμε την πρώτη μεταγραφή του Αστέρα με παίκτη «εκτός Κέρκυρας» και μιλάμε για τον 22χρονο Ηρακλειώτη τερματοφύλακα Δ. Νεόπουλο (ΦΩΤΟ), o οποίος έχει παίξει και σε επαγγελματικό επίπεδο και για τον οποίο η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Νεόπουλου. Ο Δημήτρης είναι γεννημένος το 2002 και έχει αγωνιστεί σε: ΠΑΣ Μινωική, Κ19 ΑΕΚ, ΟΦ Ιεράπετρας στη Σούπερ Λιγκ 2 και Απόλλων Καλαμαριάς επίσης στην Σούπερ Λιγκ 2. Καλωσορίζουμε το Δημήτρη στον Αστέρα και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Βέβαια ο προπονητής Π. Κορομπόκης και η διοίκηση του Αστέρα έχουν πολύ δουλειά να κάνουν, αφού από το περσινό ρόστερ έχουν φύγει πάρα πολλοί παίκτες και ουσιαστικά κτίζεται μια ομάδα από την αρχή για την ομάδα του λιμανιού. Οι πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν επαφές με αρκετούς παίκτες και τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν αυτοί που θα φορέσουν φέτος τη φανέλα του Αστέρα. Σίγουρα όμως το ρόστερ θα πάρει καιρό να κλείσει, υπάρχει χρόνος, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας του Πετριτή δεν θέλουν να μείνουν πράγματα για την τελευταία στιγμή.

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια