Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κληρώνει την Παρασκευή για Αστέρα Πετριτή και ΑΕΛ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
20 Αυγούστου 2024 / 17:40
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Την Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Αθήνας θα γίνουν οι κληρώσεις τόσο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ερχόμενη Παρασκευή σε ξενοδοχείο της Αθήνας θα γίνουν από την ΕΠΟ οι κληρώσεις τόσο του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος για τη νέα σεζόν, με τη διαδικασία να ξεκινάει στις 11.00 και θα καλυφθεί σε live streaming μέσω του καναλιού της Ομοσπονδίας στο Youtube.

Ο Αστέρας Πετριτή θα είναι η μοναδική ομάδα που θα εκπροσωπήσει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο σε πανελλήνια κατηγορία αφού θα συμμετάσχει στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Στον 2ο Όμιλο θα μετέχουν οι ομάδες: Αιγινιακός Πιερίας, Αλεξάνδρεια Ημαθίας, Αμβρακικός Βόνιτσας, Ατρόμητος Παλαμά Καρδίτσας, Αναγέννηση Άρτας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Άρης Φιλιατών, Ανθούπολη Λάρισας, Αστέρας Πετριτή, Ερμής Αμυνταίου Φλώρινας, Ζάκυνθος, Θεσπρωτός, Κοζάνη, Ολυμπιακός Βόλου, Πιερικός, Σβορώνος, Τηλυκράτης, Τρίκαλα.

Ακόμη θα έχουμε και την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος (θα ξεκινήσει στις 14.00) όπου η Κυπελλούχος Κέρκυρας του 2024, ΑΕ Λευκίμμης θα μας εκπροσωπήσει. Στην Α΄ φάση θα μπουν στην κληρωτίδα μόνο οι κυπελλούχοι των Ενώσεων (ερασιτεχνικές ομάδες), ενώ στην πορεία θα προστεθούν οι επαγγελματικές της Super League 2, στη συνέχεια οι 10 ομάδες της Super League, πλην αυτών που μετέχουν στα κύπελλα Ευρώπης (ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ), με τις τέσσερις αυτές ομάδες να προστίθενται στην κληρωτίδα αρκετά αργότερα.

Να σημειώσουμε ότι στην α΄ φάση που θα ξεκινήσει την 1η Σεπτέμβρη θα περάσουν αρκετές ομάδες χωρίς αγώνα, αν η ΑΕΛ κληρωθεί τότε, αν βγει πρώτη από την κληρωτίδα θα παίξει γηπεδούχος αν όχι εκτός έδρας, ενώ θα υπάρξουν και γεωγραφικά κριτήρια στην κλήρωση αυτή.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια