Παρασκευή 18.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χώρισαν «φέτος» οι δρόμοι Αστέρα Πετριτή – Ι. Σφακιανάκη

Αστέρας Πετριτή
28 Ιουνίου 2024 / 16:27
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Σφακιανάκης που οδήγησε τον Αστέρα Πετριτή στον τίτλο και στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική, αλλά και την παραμονή δυο σεζόν σε αυτήν, ανακοίνωσε ότι μετά δυόμισι δεν θα συνεχίσει με τον Αστέρα, λόγοι επαγγελματικοί τον οδήγησαν σε αυτό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Σφακιανάκης που οδήγησε τον Αστέρα Πετριτή στον τίτλο και στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική, αλλά και την παραμονή δυο σεζόν σε αυτήν, ανακοίνωσε ότι μετά δυόμισι δεν θα συνεχίσει με τον Αστέρα, λόγοι επαγγελματικοί τον οδήγησαν σε αυτό. Σίγουρα συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας (ακόμα και κατάκτηση και των 2 μοναδικών κυπέλλων της ΕΠΣΚ που έχει πάρει η ομάδα).

Λίγο μετά ο Αστέρας με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε, μεταξύ των άλλων και τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη για την προσφορά του, αναγνωρίζοντας όλα όσα πέτυχε η ομάδα υπό την καθοδήγησή του.

Όμως έχουμε και νέα ανακοίνωση από την ομάδα το βράδυ της Πέμπτης (27/6) με την οποία ουσιαστικά επιβεβαιώνει η ομάδα του Πετριτή ότι οι δρόμοι με τον προπονητή χώρισαν, αφήνοντας μια πόρτα ανοικτή, όπως βέβαια και ο Γιάννης Σφακιανάκης έχει κάνει.

 

Η ανακοίνωση


Ο Αστέρας ανακοινώνει τη μη ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιάννη Σφακιανάκη. Η οικογένεια του Αστέρα τον ευχαριστεί για τα 2,5 χρόνια κοινής πορείας και επιτυχιών και του ευχόμαστε ότι καλύτερο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Υ.Γ. Φίλε Γιάννη, δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν.

 

Αυτό σημαίνει ότι ο Αστέρας ήδη κινείται προς αναζήτηση κατάλληλου προπονητή για την ομάδα, γιατί πρέπει να σχεδιαστεί η νέα χρονιά και υπάρχουν πολλά που πρέπει να γίνουν στο εγγύς μέλλον. Σίγουρα έχουν γίνει κάποιες κρούσεις, θα περιμένουμε τις επόμενες μέρες τις εξελίξεις.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια