Δευτέρα 16.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνεχίζει ο Χρ. Τζαφέστας στον Αστέρα Πετριτή

ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΤΡΙΤΗ
26 Ιουλίου 2024 / 16:59
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

θα είναι ο μόνος σύλλογος του νησιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Γ΄ Εθνική

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αργά αλλά στοχευόμενα ο Αστέρας Πετριτή δημιουργεί το ρόστερ του για τη νέα σεζόν, θα είναι ο μόνος σύλλογος του νησιού που θα μας εκπροσωπήσει στη Γ΄ Εθνική, αφού η Αναγέννηση Περιβολίου ΔΕΝ αποδέχθηκε την πρόσκληση να συμμετάσχει (υπάρχει βέβαια και η ΑΕ Κανονιού στις γυναίκες).

Η ομάδα του λιμανιού, ανακοίνωσε ότι ανανέωσε με τον 22χρονο (γεν. 14/8/2002) τερματοφύλακα Χρ. Τζαφέστα, έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή ο οποίος την περσινή σεζόν σε πολλά ματς «έδωσε» κυριολεκτικά βαθμούς στην ομάδα με τις αποκρούσεις του.

Κάποιος θα πει ότι με έξι παίκτες που έχει ανακοινώσει ως τώρα (Χρ. Γεωργοπάλης, Γκασίδης, Ρουμελιώτης, Γκερμπεσιώτης, Νεόπουλος και Τζαφέστας) έχει καθυστερήσει η ομάδα, αλλά θεωρούμε ότι δεν έχει λόγους να βιαστεί, πρέπει να ψάξει τις καλύτερες δυνατές λύσεις και από άποψης ποιότητας των παικτών, αλλά και κόστους (οδοιπορικά κλπ). Υπάρχει χρόνος γι αυτό, όμως ως τις 10-15 Αυγούστου θα πρέπει κατά 90% να είναι έτοιμο το ρόστερ. Η συνεργασία του νέου προπονητή Π. Κορομπόκη με τη διοίκηση και οι επαφές για σωστή στελέχωση της ομάδας θέλει χρόνο.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια