Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σχεδιάζει το μέλλον του ο Αστέρας, τα ευχαριστώ για το παρελθόν

Αστέρας Πετριτή
25 Ιουνίου 2024 / 15:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο Αστέρας Πετριτή είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, αφού παρά τις δύσκολες συνθήκες (δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδό του… μετακόμιση για προπονήσεις και αγώνες)

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο Αστέρας Πετριτή είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, αφού παρά τις δύσκολες συνθήκες (δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το γήπεδό του… μετακόμιση για προπονήσεις και αγώνες) με σωστή δουλειά και όλοι (Διοίκηση, προπονητές, παίκτες, κόσμος) κατάφεραν δυο σεζόν να μείνουν στην κατηγορία και συνεχίζουν. Κανείς δεν γνωρίζει τι επιφυλάσσει η νέα σεζόν, όμως οι άνθρωποι στο Πετριτή προετοιμάζονται για τα δύσκολα (μαθημένοι σε αυτά) και θα κυνηγήσουν και πάλι τουλάχιστον την παραμονή, κάτω από άλλες συνθήκες όπως όλα δείχνουν.

Πριν λίγες μέρες ο προπονητής που πήρε την ομάδα από το τοπικό, την ανέβασε και την κράτησε δυο χρονιές στην Γ΄ Εθνική, ενώ πήρε και τα δυο κύπελλα που έχει ως σήμερα η ομάδα, Γιάννης Σφακιανάκης, δήλωσε ότι δεν θα συνεχίσει, οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις δεν του αφήνουν χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να βρεθεί προπονητής και από κει και πάρα με το δικό του σχεδιασμό να διαμορφωθεί και το ρόστερ για τη νέα σεζόν. Δεν γνωρίζουμε αν η ομάδα αντί το γήπεδο της ΕΠΣΚ, που είναι αρκετά μακριά, δηλώσει σαν έδρα αυτό της Λευκίμμης, έτσι ώστε περισσότερος κόσμος να είναι δίπλα της.

Η διοίκηση ξέρει ότι έχει πολύ δουλειά να κάνει, έχει σηκώσει τα μανίκια και ξεκίνησε να σχεδιάζει για τη νέα χρονιά, παράλληλα δε, εν ξέχασε αυτούς που βοήθησαν και με μια ανακοίνωση-ευχαριστήριο «έκλεισε» ουσιαστικά τη σεζόν, κοιτάζοντας το μέλλον.

 

Τα ευχαριστώ του Αστέρα

 

Ο Αστέρας ευχαριστεί θερμά τους προπονητές μας Γιάννη Σφακιανάκη, Φίλιππα Τάντη, Νίκο Γκόγκα, Χρήστο Βάσαλο για την προσπάθεια και την επιτυχημένη χρονιά. Τον Γιάννη Ρέγγη και τον Αλέκο Αναλύτη που ήταν κοντά στην ομάδα σε ότι χρειάστηκε. Φυσικά, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές μας, στον καθένα ξεχωριστά, για την προσφορά τους, την προσπάθεια που κατέλαβαν όλη την χρονιά, για να καταφέρει η ομάδα τον μεγάλο στόχο της παραμονής. Όλους τους χορηγούς μας, που βοήθησαν την ομάδα μας με αγάπη και ενθουσιασμό. Τον Θανάση Κουλούρη, ιδιοκτήτη της Ναυτιλιακής εταιρίας «Kerkyra Lines», καθώς και τους υπαλλήλους για την άψογη εξυπηρέτηση. Την Ε.Π.Σ.Κ. που ήταν δίπλα στην ομάδα σε ότι χρειάστηκε. Το Μάκη Κουλούρη που όταν χρειάστηκε, με την εμπειρία του βοήθησε καθοριστικά στην επίλυση ορισμένων προβλημάτων.

Τέλος, τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς και φιλάθλους του Αστέρα που πάντα είναι δίπλα στα εύκολα και τα δύσκολα και είναι ξεχωριστοί. Σε όλους τους Κερκυραίους φιλάθλους που αγκάλιασαν τον Αστέρα και ήταν δίπλα στην ομάδα έχοντας δυναμική συμμετοχή. Ο Αστέρας απέκτησε νέους και περισσότερους φιλάθλους και είναι τιμή μας. Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο. Από αύριο ανοίγει μια νέα σελίδα, μια καινούρια πρόκληση. Αυτό που υποσχόμαστε είναι ότι θα παραμείνουμε μια καθαρή και έντιμη ομάδα που τα πάντα θα τα κερδίζει ή θα τα χάνει εντός των τεσσάρων γραμμών. Θα παραμείνει η ίδια περήφανη ομάδα που όλοι αναγνωρίζουν.

Ο Αστέρας είναι στην Γ' Εθνική.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια