Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την υποψηφιότητά του για τις δημοτικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Καλούδης (video)

Γιώργος Καλούδης
21 Δεκεμβρίου 2022 / 11:57

Σφοδρή κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή σε τομείς όπως η κοινωνική πολιτική, οι υποδομές, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι απευθείας αναθέσεις, η υποβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Παρών στον προεκλογικό στίβο της αυτοδιοίκησης, δήλωσε και αυτή τη φορά ο Γιώργος Καλούδης, επικεφαλής σήμερα της δημοτικής παράταξης " Πρώτα η Κέρκυρα".

Μαζί του, οι σημερινοί του συνοδοιπόροι στο δημοτικό συμβούλιο, Σπύρος Βλάχος, Μάχος Βασιλάκης και Άντζυ Καρδακάρη και οι: Κώστας Γκούσης, Νίκος-Φοίβος Καλούδης, Μαρία Ροδίτη, Κώστας Κασίμης.
 



Ασκώντας σφοδρή κριτική στην παρούσα δημοτική αρχή σε τομείς όπως η κοινωνική πολιτική, οι υποδομές, οι αθλητικές εγκαταστάσεις, οι απευθείας αναθέσεις σε εργολάβους, η υποβάθμιση της λειτουργίας του δημοτικού συμβουλίου, ο Γιώργος Καλούδης τόνισε ότι παραμένει ανοικτός σε συνεργασίες.
Η παράταξη που θα προκύψει ωστόσο, όπως είπε, δεν θα έχει απαραιτήτως το ίδιο όνομα. 

Υπενθυμίζεται ότι μαζί με τον πρώην δήμαρχο Κερκυραίων Χρύσανθο Σαρλή, (επικεφαλής της παράταξης "Κερκυραϊκή Αναγέννηση"), έχουν πραγματοποιήσει δύο εκδηλώσεις στο Εργατικό Κέντρο με θέμα την ανάγκη δημοκρατικής ενότητας για την χάραξη κοινής πολιτικής στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί στην Κέρκυρα.

Σε ερώτηση της "Ε" για το ενδεχόμενο συμμετοχής και του Χρύσανθου Σαρλή στο ίδιο ψηφοδέλτιο, ο Γιώργος Καλούδης, περιορίστηκε για την ώρα στη λακωνική απάντηση «πιθανόν». 

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ - ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ