Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του βουλευτή ΝΔ Κέρκυρας Στέφανου Γκίκα

ΓΚΙΚΑΣ
23 Δεκεμβρίου 2021 / 13:17

Ο χρόνος αυτός σημαδεύτηκε από τις μεγάλες απώλειες που προξένησε η πανδημία

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Θα περάσουμε φέτος τα δεύτερα Χριστούγεννα εν μέσω της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Ο εμβολιασμός της πλειοψηφίας των πολιτών, μας επιτρέπει να έχουμε φέτος περισσότερες ελευθερίες από ότι πέρσι. Ωστόσο, για την ασφάλεια όλων μας και όσων αγαπάμε πρέπει να τηρούμε ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας.

Το 2021 ήταν μία δύσκολη χρονιά για επαγγελματίες και εργαζόμενους πολλών κλάδων, παρόλα αυτά η Οικονομία μας ανέκαμψε σημαντικά σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο.

Η Κυβέρνησή μας συνέχισε να στηρίζει όσους επλήγησαν και πλήττονται από τις επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά και της ενεργειακής κρίσης που χτυπάει την πόρτα μας.

Βεβαίως, ο χρόνος αυτός σημαδεύτηκε από τις μεγάλες απώλειες που προξένησε η πανδημία.Η σκέψη μας πηγαίνει αυτές τις ημέρες στους φίλους που χάσαμε και στα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δυστυχώς, η πανδημία είναι ακόμα εδώ και ευχή όλων μας είναι η εξέλιξή της να είναι όσο πιο ήπια γίνεται. Για αυτό τον λόγο επιθυμώ να παροτρύνω για μία ακόμη φορά όλους τους πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων να εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, να κάνουν την αναμνηστική δόση και να τηρούν όλα τα μέτρα προστασίας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι μαζί στα γιορτινά τραπέζια και των επόμενων χρόνων. 

Επιθυμώ να εκφράσω επιπλέον την βαθιά μας ευγνωμοσύνη προς τοιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό των Περιφερειακών Ιατρείων και των Κέντρων Υγείας της Π.Ε. Κέρκυρας, καθώς και του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και του ΕΚΑΒ Κέρκυρας. Δίνουν έναν σκληρό αγώνα, υπερβάλλοντας εαυτόν και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
 
Εύχομαι ολόψυχα σε όλους τους Πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων Καλά Χριστούγεννα!

Το νέο έτος να μας βρει όλους μαζί με Υγεία, Ευτυχία και Ειρήνη!

Χρόνια Πολλά!»