Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επαγγελματικό ποδόσφαιρο: Άκαρπη η τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League 2

ΕΠΟ
26 Αυγούστου 2020 / 21:13
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Τηλεδιάσκεψη του Δ.Σ. της Super League 2 είχαμε την Τετάρτη 26/8 το μεσημέρι με την αναδιάρθρωση και τις πρόσφατες αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ να είναι το θέμα.

Όπως όλοι ξέρουμε η Ε.Ε. της ΕΠΟ ζήτησε αναδιάρθρωση με 18 ομάδες στη  SL2 και 16 στη FL, ή να αποφασίσει να καταργήσει ο κ. Λ. Αυγενάκης την FL.

Ο κ. Αυγενάκης είχε ζητήσει διευκρινήσεις και στοιχεία από την ΕΠΟ, ανάμεσά τους και το τι θέλουν οι ομάδες. Όμως στην τηλεδιάσκεψη της Τετάρτης δεν προέκυψε καμιά εξέλιξη αναφορικά με την αναδιάρθρωση, δεν πάρθηκε καμιά απόφαση, ενώ περιμένουμε και συνάντηση του κ. Αυγενάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Γραμμένο.

Η απόφαση ήταν αναμενόμενη αφού υπάρχουν εκκρεμοδικίες, που αφορούν προσφυγές από τα Χανιά, τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ όπως μας ενημέρωσε ο αρμόδιος της ΑΟ Κασσιόπη ΠΑΕ Κέρκυρα, η ομάδα του νησιού μας κινήθηκε στον ίδιο δρόμο από την Τρίτη 25/8, όπου θα κατέθετε και τη δική της προσφυγή. Οι εκκρεμοδικίες, σε γενικές γραμμές,  έχουν να κάνουν με τις αποφάσεις τις ΕΠΟ για 18 ομάδες στη SL2 και την άνοδο 8 από την FL. 

Και ενώ τελειώνει ο Αύγουστος, όλα είναι στον αέρα, ενώ δόθηκε  νέα παράταση και στις δηλώσεις συμμετοχής από 28/8 σε 7/9. Όλες οι ομάδες πρέπει να καταθέσουν τις δηλώσεις συμμετοχής και να πληρώσουν τα ανάλογα παράβολα. Αλλά κάποιες δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία να δηλώσουν συμμετοχή και τι παράβολο να πληρώσουν, αφού αν ο κ. Αυγενάκης καταργήσει την FL, αλλάζουν όλα. Πέραν αυτού θα πρέπει να μάθουν πρώτα το μετοχικό για να ξέρουν αν μπορούν να ανταπεξέλθουν.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια