Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στήριξη ΕΠΟ σε πλημμυροπαθείς και πυρόπληκτες ΕΠΣ

ΕΠΟ
12 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:23
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα φέτος (φωτιές, πλημύρες κλπ) η ΕΠΟ αποφάσισε να στηρίξει έξι Ενώσεις σε πληγείσες περιοχές. Βέβαια από το τίποτε καλό είναι και αυτό που εξήγγειλε, με απόφαση της ΕΕ έστω και καθυστερημένα. Χρήματα στις 6 Ενώσεις, νερά, ρουχισμό και παπούτσια στις άλλες.

ΑΘΗΝΑ. Με όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα φέτος (φωτιές, πλημύρες κλπ) η ΕΠΟ αποφάσισε να στηρίξει έξι Ενώσεις σε πληγείσες περιοχές. Βέβαια από το τίποτε καλό είναι και αυτό που εξήγγειλε, με απόφαση της ΕΕ έστω και καθυστερημένα. Χρήματα στις 6 Ενώσεις, νερά, ρουχισμό και παπούτσια στις άλλες.

 

Η ανακοίνωση

 

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, αποφάσισε να στηρίξει τις Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων της Θεσσαλίας (ΕΠΣ Θεσσαλίας, Λάρισας, Τρικάλων, Καρδίτσας), καθώς και τις Ενώσεις των πυρόπληκτων περιοχών της Θράκης (ΕΠΣ Έβρου και Θράκης).

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν τα εξής:

1. Ποσό 98.000 ευρώ, που είναι τα καθαρά έσοδα του αγώνα της Εθνικής με το Γιβραλτάρ, να διατεθεί στις δύο ΕΠΣ των πυρόπληκτων περιοχών και τις τέσσερις ΕΠΣ των πλημμυροπαθών περιοχών. Η κατανομή των χρημάτων θα εξαρτηθεί από τις ανάγκες της κάθε περιοχής. Τα ποσά θα διατεθούν τόσο για αθλητικούς, όσο και για κοινωνικούς σκοπούς.
2. Για την άμεση ανακούφιση των πλημμυροπαθών περιοχών, η ΕΠΟ μέσω χορηγών, αλλά και εξ ιδίων, θα διαθέσει σε κάθε μία από τις τέσσερις ΕΠΣ δύο φορτηγά πλήρη φιαλών νερού του 1,5 λίτρου.
3. Οι χορηγοί της ΕΠΟ θα διαθέσουν επίσης ρουχισμό και υποδήματα για την κάλυψη των αναγκών σε καθεμία εκ των προαναφερόμενων περιοχών.

 

ΦΩΤΟ@ΕΠΟ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια