Κυριακή 29.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις οι μνηστήρες για την προεδρία στο Επιμελητήριο

ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ
24 Σεπτεμβρίου 2024 / 13:08
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Συγκροτούνται τα ψηφοδέλτια. 7,8 και 9 Δεκεμβρίου οι κάλπες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί να μην φαίνεται ακόμα δια γυμνού οφθαλμού όμως η προσπάθεια συγκρότησης ψηφοδελτίων για τις αρχαιρεσίες στο Επιμελητήριο μαίνεται! Έχουν εκδηλωθεί ήδη τρεις υποψηφιότητες για την προεδρία, του Κώστα Μουζακίτη, του Στέφανου Μέξα και του Βασίλη Καλούδη. Και οι τρεις τους έχουν αποδυθεί σε προσπάθεια να πείσουν Κερκυραίους επιχειρηματίες ώστε να στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια, υποστηρίζοντας τη δική τους επιλογή.

Οι εκλογές θα γίνουν το τριήμερο 7, 8 και 9 Δεκεμβρίου. Έχουν να γίνουν από το 2017! Πέρασε μια επταετία με κορονοϊούς, περιορισμούς και απανωτές παρατάσεις της θητείας της απερχόμενης διοίκησης.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΙΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.