Τρίτη 30.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέος, συνθετικός χλοοτάπητας στο δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων

Χλοοτάπητας
05 Φεβρουαρίου 2024 / 14:01

Tα υλικά έχουν παραληφθεί, ενώ ξεπεράστηκαν η γραφειοκρατία και τα προβλήματα με τους εργολάβους

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με έντονους ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες για την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων Βόρειας Κέρκυρας.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Μαχειμάρης ανακοίνωσε: «Χαιρετίζουμε την αγαστή συνεργασία και το δυναμικό ξεκίνημα της νέας Περιφερειακής Αρχής Ιονίων Νήσων με τον Περιφερειάρχη κΙωάννη Τρεπεκλή και ευχαριστούμε την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή για τις πρωταρχικές ενέργειες της .

Ένα έργο πνοής για τον αθλητισμό στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας υλοποιείται. Πρόκειται για το έργο αντικατάστασης χλοοτάπητα  στο ανοιχτό δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων, με τα υλικά να έχουν παραληφθεί ,ενώ ξεπεράστηκαν η γραφειοκρατία και  προβλήματα με τους εργολάβους. Να σημειωθεί ότι η προμήθεια και αντικατάσταση χλοοτάπητα στο δημοτικό γήπεδο  Καρουσάδων ανέρχεται στο ποσό των   200.000,00 €.

Ο νέος, συνθετικός χλοοτάπητας που τοποθετείται είναι σύγχρονος, ενισχυμένος, τελευταίας γενιάς και πληροί τις δέουσες προδιαγραφές  ποιότητας  κατασκευής και ασφάλειας κατά τη χρήση».

Να αποφεύγονται τα «φάλτσα»

Ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης σημειώνει: «Οι δεσμεύσεις μας υλοποιούνται μέρα με τη μέρα. Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, η ολοκλήρωση του οποίου θα δώσει μεγάλη ώθηση στον αθλητισμό του δήμου μας. Ενισχύουμε και αναβαθμίζουμε τις αθλητικές μας εγκαταστάσεις, με έργα σταθμούς για τον αθλητισμό και τη νεολαία του τόπου μας. Με το «καλημέρα» της νέας χρονιάς, ξεκίνησε μια πενταετία με πληθώρα σημαντικών αθλητικών έργων στο δήμο βόρειας Κέρκυρας με αυστηρό χρονοδιάγραμμα .Αν και τα έργα μιλούν από μόνα τους, η δημοτική αρχή Βόρειας Κέρκυρας θα ενημερώνει τακτικά για την πρόοδο τους, αφενός για να ενημερώνονται οι πολίτες, αφετέρου για  να αποφεύγονται τα «φάλτσα» στις εκδηλώσεις των πρωτοχρονιάτικων πιτών.