Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κέρκυρα: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Καρουσάδων

ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΟΥΣΑΔΩΝ
27 Φεβρουαρίου 2024 / 13:16
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο γήπεδο Αυλιωτών.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης του νέου συνθετικού χλοοτάπητα, ο καθαρισμός του περιβάλλοντα χώρου και ο καλλωπισμός των  εξεδρών στο δημοτικό γήπεδο Καρουσάδων Βόρειας Κέρκυρας. Επιπλέον, σύμφωνα με την ενημέρωση του δήμου, ξεκίνησαν και οι εργασίες τοποθέτησης χλοοτάπητα και στο γήπεδο Αυλιωτών. Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γ. Μαχειμάρης:

«Είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας .Τα έργα μας δεν είναι «μακέτες» και συνέχισε «Είναι ορατά και αποδοτέα άμεσα στην κοινωνία. Παραδώσαμε στην τοπική κοινωνία και στην νεολαία μας, μια ασφαλή αθλητική υποδομή, ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μ' έναν εξαιρετικό συνθετικό χλοοτάπητα, ιδανικό για άθληση και έτοιμο να φιλοξενήσει αγωνιστικές δραστηριότητες επιπέδου. 

Η τοποθέτηση του νέου χλοοτάπητα στο γήπεδο Καρουσάδων αλλά και στα γήπεδα που ακολουθούν αποτελούν  ουσιαστική λύση στο έντονο γηπεδικό πρόβλημα, που βιώνουν τα ποδοσφαιρικά σωματεία. Εκσυγχρονίζουν  τις συνθήκες ασφαλούς άθλησης  και  δίνουν προοπτική και κίνητρο στα νέα παιδιά ν' ασχοληθούν ενεργά με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε...»

ΦΩΤΟ@ΔΗΜΟΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.