Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεράντζης: «Στημένο το παιχνίδι με τις κατασκηνώσεις Γουβιών»

Κατασκηνώσεις Γουβιών
07 Ιουλίου 2023 / 12:56

«Εδώ και πολύ καιρό ο Δήμος έχει παραχωρήσει την χρήση του χώρου σε άλλον φορέα που θα κάνει δικό του κατασκηνωτικό πρόγραμμα»

ΚΕΡΚΥΡΑ (ΣΠΥΡΟΣ ΝΕΡΑΝΤΖΗΣ). Τον Μάιο, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος, μας έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο και ψηφίσαμε ομόφωνα την αποδοχή του προγράμματος των Παιδικών Κατασκηνώσεων στα Γουβιά και την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού.

Σε ανάλογες ερωτήσεις μας διαβεβαίωσε ότι αρχές Ιουνίου η προκήρυξη θα ήταν έτοιμη. Στην πορεία και παρόλο που τους το είχαμε επισημάνει από τον Μάρτιο, ανακάλυψαν ότι  είχαν «ξεχάσει» να βάλουν χρήματα στον ανάλογο κωδικό και μας το έφερε πάλι στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 26 Ιουνίου… με χρήματα… και το ξαναψηφίσαμε!

Βέβαια η προκήρυξη για την πρόσληψη του προσωπικού δεν έχει βγει ακόμη, ενώ έχουν περάσει ήδη 12 ημέρες από την λήψη απόφασης.

ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ;

ΑΦΟΥ η κατασκήνωση «ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ»  να ανοίξει έως τέλη Ιουλίου ΓΙΑΤΙ η Δημοτική Αρχή ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ προκειμένου να  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ  ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ!

Καλώς έχει παραχωρήσει την χρήση αλλά μην μας λέει ότι οι κατασκηνώσεις θα λειτουργήσουν κανονικά!

  • Μην δίνει ελπίδες σε παιδιά και γονείς ,
  • Μην δίνει ελπίδες σε κάποιους υποψήφιους εργαζόμενους,

αφού ήδη, εδώ και πολύ καιρό, έχει παραχωρήσει την χρήση του χώρου σε άλλον φορέα έως τα τέλη Ιουλίου.

Μην φέρνει θέματα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, για τα οποία έχει πάρει αποφάσεις από πριν.

Και εμείς θα παραχωρούσαμε την χρήση του χώρου σε άλλους φορείς, αλλά θα λέγαμε ότι δεν μπορούμε ή δεν θέλουμε να κάνουμε κατασκηνώσεις.

Κε Καλόγερε τι έχετε να πείτε; Και τώρα η «κακιά» αντιπολίτευση θα φταίει αν δεν γίνουν οι κατασκηνώσεις στα Γουβιά;

Κέρκυρα  07/07/2023

Σπύρος Νεράντζης