Κυριακή 12.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διορίστηκε νέος νεφρολόγος στο Γ.Ν.Κ.

νεφρολόγος
13 Φεβρουαρίου 2018 / 14:33

KEΡΚΥΡΑ. Σε τρεις ανέρχονται πλέον οι ειδικευμένοι νεφρολόγοι (2 μόνιμοι και 1 επικουρική ιατρός) του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, καθώς ανέλαβε σήμερα ο νέος μόνιμος ειδικευμένος νεφρολόγος.

Ο νέος νεφρολόγος που διορίστηκε στην πρώτη εκ των 2 θέσεων που έχουν προκηρυχθεί στο Γ.Ν.Κ., θα εξισορροπήσει οριστικά την κατάσταση κρίσης που είχε δημιουργηθεί την τελευταία τριετία όπως αναφέρει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο διοικητής του Γ.Ν.Κ. Φοίβος Κακαβίτσας.

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ
Πρόσληψη μόνιμου Νεφρολόγου στο Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Ανέλαβε σήμερα 13/2/2018 ο νέος μόνιμος ειδικευμένος νεφρολόγος, που διορίστηκε στην πρώτη εκ των 2 θέσεων που έχουν προκηρυχθεί στο ΓΝ Κέρκυρας.

Μετά από αυτή την πρόσληψη εξισορροπεί οριστικά η κατάσταση κρίσης που είχε δημιουργηθεί την τελευταία 3ετία καθώς οι ειδικευμένοι νεφρολόγοι της Μονάδας ανέρχονται σε 3. (2 μόνιμοι και 1 επικουρική ιατρός). Υπενθυμίζουμε ότι 3 ειδικευμένοι νεφρολόγοι έχουν να συνυπάρξουν στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού από το μακρινό 2010.

Ταυτόχρονα εντός του επόμενου διαστήματος αναμένεται από το Υπουργείο Υγείας η ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσληψης και η δημοσίευση σε ΦΕΚ και της 2ηςθέσης  Διευθυντή Νεφρολόγου για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, κρίση η οποία μετά και τις ενστάσεις ολοκληρώθηκε στα τέλη του Δεκεμβρίου του 2017 από το σχετικό Συμβούλιο κρίσης (ΣΚΕΙΟΠΝΙ) του ΓΝ Κερκύρας.

Ο Διοικητής Κακαβίτσας Φοίβος -Ευάγγελος