Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεκατέσσερα συνολικά κρούσματα νοσηλεύονται στα Γιάννενα

μεθ
02 Απριλίου 2020 / 08:13
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Από ολόκληρη την Ήπειρο στα Γιάννενα νοσηλεύονται 12 περιπτώσεις και δυο της Κέρκυρας, 14 συνολικά. Η τελευταία ανακοίνωση κρουσμάτων από την Φιλιππιάδα και την Πρέβεζα επιβάρυνε αριθμητικά το σύνολο ενώ προβληματισμό δημιουργεί η εμφάνιση ασθενών που δεν ιχνηλατείται εύκολα από ποιον κόλλησαν.

ΓΙΑΝΝΕΝΑ. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, στην Εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου διασωληνομένος, έτσι δηλ. όπως διακομίστηκε από την Κέρκυρα, νοσηλεύεται ο ασθενής με κορωνοϊογενή πνευμονία. Ο έτερος εκ Κερκύρας ασθενής, που διακομίστηκε την Κυριακή, νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης στη Μονάδα λοιμώξεων και η κατάσταση του επιδεινώθηκε σύμφωνα με τη νεότερη ανακοίνωση.
Από ολόκληρη την Ήπειρο, στα Γιάννενα νοσηλεύονται 12 περιπτώσεις και δυο της Κέρκυρας, 14 συνολικά. Η τελευταία ανακοίνωση κρουσμάτων από την Φιλιππιάδα και την Πρέβεζα επιβάρυνε αριθμητικά το σύνολο ενώ προβληματισμό προκαλεί η εμφάνιση ασθενών που δεν ιχνηλατείται εύκολα από ποιον κόλλησαν.
Στην Περιφέρεια Ηπείρου έχουν αναπτυχθεί 36 (+) Μονάδες Εντατικής Θεραπείας με την προσθήκη και των Μονάδων Αυξημένης Φροντίδας στα δυο νοσοκομεία των Ιωαννίνων και σ' αυτό της Άρτας.
Το enimerosi.com εύχεται στους Κερκυραίους και όλους βεβαίως τους ασθενείς, περαστικά, και στους οικείους τους, κουράγιο και θετική σκέψη.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.