Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ευχαριστήρια επιστολή του Νοσοκομείου Κέρκυρας προς την επιχείρηση Θ. ΡΟΚΑΣ ΑΕ

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
04 Φεβρουαρίου 2024 / 21:34
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

"Η Επιχείρηση ενέργησε όχι ως απλός δωρητής ή χορηγός. Ενέργησε ως πολίτης της Κοινωνίας της Κέρκυρας που αναγνωρίζει την αξία του Δημόσιου Νοσοκομείου"

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας για την πρωτοβουλία της επιχείρησης Θ. ΡΟΚΑΣ ΑΕ να φιλοξενήσει γιατρούς από τα νοσοκομεία Ιωαννίνων και Φιλιατών που ήρθαν να ενισχύσουν Νοσοκομείο από τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του 2023. Η ανακοίνωση συγκεκριμένα αναφέρει:

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και η Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας εκφράζουν δημοσίως ένα μεγάλο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ», για την πολύτιμη συνεισφορά της επιχείρησης Θ. ΡΟΚΑΣ ΑΕ στη λειτουργία του Νοσοκομείου Κέρκυρας. Η επιχείρηση Θ. ΡΟΚΑΣ ΑΕ ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα να φιλοξενήσει Ιατρούς από τα Νοσοκομεία Ιωαννίνων και Φιλιατών, στο Ξενοδοχείο Cook’s Club Corfu, που ήρθαν να καλύψουν ανάγκες των ασθενών μας, από το μήνα Ιούλιο μέχρι τέλος του έτους 2023. Το ύψος της χορηγίας, για αυτό το διάστημα, ανήλθε στο ποσό των 50.000 ευρώ περίπου. Η Επιχείρηση ενέργησε όχι ως απλός δωρητής ή χορηγός. Ενέργησε ως πολίτης της Κοινωνίας της Κέρκυρας που αναγνωρίζει την αξία του Δημόσιου Νοσοκομείου. Ευχαριστούμε θερμά την Επιχείρηση Θ. ΡΟΚΑΣ ΑΕ.

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.