Τρίτη 15.04.2025 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αιματηρή συμπλοκή στο Σαρόκο:Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε ένας από τους τραυματίες

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
03 Απριλίου 2024 / 20:25
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Στο ΓΝΚ νοσηλεύεται και ο δράστης της επίθεσης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο νοσοκομείο Ιωαννίνων μεταφέρθηκε τελικά αργά το απόγευμα της Τετάρτης ένας από τους τραυματίες του αιματηρού επεισοδίου που έλαβε χώρα στην πλατεία Σαρόκο το μεσημέρι.

Η μεταφορά του 17χρονου κρίθηκε αναγκαία, καθώς η κατάσταση του έχριζε περαιτέρω εκτίμησης από αγγειοχειρούργο, λόγω του τραύματος που φέρει στο μηρό. Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός τραυματίστηκε όταν επιχειρησε να χωρίσει τους δυο ανήλικους μεταξύ των οποίων σημειώθηκε η συμπολοκή.

 

Στο Νοσοκομείο της Κέρκυρας παραμένουν νοσηλευόμενοι ο 14χρονος που δέχθηκε την επίθεση, όπως και ο 17χρονος δράστης, καθώς ο δεύτερος μετά τη σύλληψή δήλωσε τραυματίας και μεταφέρθηκε κι αυτός στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

ΦΩΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας & Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.Έχει απασχοληθεί σε περιοδικές εκδόσεις και επί σειρά ετών εργάστηκε ως συντάκτρια στον "Αγγελιοφόρο", τη μεγαλύτερη εφημερίδα της Β.Έλλαδας.Έχει διδάξει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας, Συντακτών και Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας, ενώ έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων. Από το 2021 απασχολείται στην εφημερίδα "Καθημερινή Ενημέρωση". Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ από το 2007.