Πέμπτη 03.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

"Υγεία και Τουρισμός στο πλευρό της κοινωνίας"

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ
03 Οκτωβρίου 2024 / 10:19
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Η διοίκηση του Νοσοκομείου ευχαρίστησε τους ξενοδόχους για την υποστήριξη κατά την τουριστική περίοδο

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε η διοίκηση του Νοσοκομείου Κέρκυρας προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και στην επιχείρηση «Hotel Corfu Palace», για τη συνεισφορά τους στη λειτουργία του νοσοκομείου κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Το μήνυμα αναφέρει συγκεκριμένα:

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού στις 27/09/2024, εκφράζει ευχαριστίες στον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας και ιδιαίτερες ευχαριστίες στην συνεισφορά της επιχείρησης «Hotel Corfu Palace» στη λειτουργία του Νοσοκομείου Κέρκυρας, για τη φετινή θερινή περίοδο. 

Το Ξενοδοχείο ανταποκρίθηκε αμέσως στο αίτημα της Διοίκησης και φιλοξένησε ιατρούς, που προσήλθαν από 15/07/2024 μέχρι και 15/09/2024, για να καλύψουν τις υγειονομικές ανάγκες των ασθενών της κοινωνίας της Κέρκυρας αλλά και των χιλιάδων επισκεπτών του νησιού μας. 

Η συνεργασία του τομέα της υγείας και του τομέα του τουρισμού αποδίδει στην κοινωνία υγειονομικό και τουριστικό πρόσωπο. Διασφάλιση υγιών συνθηκών διαβίωσης και προαγωγή ευημερίας για όλους σε όλες τις ηλικίες.

Οι επαγγελματίες υγείας του Νοσοκομείου, όπως κάνουν πάντα άλλωστε, αγκάλιασαν και αυτή τη θερινή περίοδο όλους τους ασθενείς μας και το Ξενοδοχείο Corfu Palace έκανε αυτό το «ταξίδι υγείας» ευκολότερο. 

Ευχαριστούμε πολύ.»
 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Βασίλης Πανταζόπουλος είναι απόφοιτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος), με ειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις. Επιπλέον, είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο του Reading στις Στρατηγικές Σπουδές.