Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η προσωρινή Διοίκηση στον «Διάπλου»

Διάπλους
16 Μαρτίου 2023 / 16:49
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Νίκος Πέρρος: «Κάνουμε έκκληση στην παραιτηθείσα διοίκηση να συνεργαστεί με την προσωρινή διοίκηση έτσι ώστε να τηρηθεί ό,τι προβλέπει το καταστατικό για τις αρχαιρεσίες»

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συστάθηκε σε σώμα η προσωρινή διοίκηση του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του θεραπευτικού προγράμματος «Διάπλους». Στην  συνεδρίαση της Τρίτης 14 Μάρτη, στα γραφεία του συλλόγου που εδρεύει στο Παλαιό Ψυχιατρείο, πάνω από τα εξωτερικά γραφεία, κατανεμήθηκαν τα αξιώματα όπως προβλέπει το καταστατικό ως εξής:

Πρόεδρος  ο Σπύρος Σαρακηνός,
Α αντιπρόεδρος η Άννα Ντούρου,
Γενική Γραμματέας η Ρήνου Αμαλία,
Αναπληρώτρια Γραμματέας η Στούπα Μαρία,
Ταμίας η Κοσκινά Ιωάννα,
Έφορος Δημοσίων σχέσεων ο Πέρρος Νίκος
Μέλος η Αλεξάνδρα Βάρθη.
Αναπληρωματικά μέλη οι Σαρακινός Δημήτρης, Παϊπέτη Αγγελική και Παγιατάκης Σπύρος.

Ο Νίκος Πέρρος για την διαδικασία και όχι μόνο δήλωσε: «Μετά την ΓΣ στις 25 Γενάρη, που επιβεβαίωσε τις αποφάσεις  αυτής στις 13 Γενάρη και αφού οι εναπομείναντες της προηγούμενης διοίκησης παραιτήθηκαν, χωρίς να προσφύγουν σε εκλογές, αναγκάστηκαν τα μέλη να προσφύγουν στο πρωτοδικείο για ορισμό προσωρινής διοίκησης, πράγμα που και έγινε. Υπήρξε απόλυτη κατανόηση στο αίτημα μας από την κα πρόεδρο πρωτοδικών, η αίτηση μας εκδικάστηκε στις 13 Μάρτη και ορίστηκε η προσωρινή διοίκηση με σκοπό και στόχο να ενεργήσει ότι χρειάζεται για την εξέλιξη του προγράμματος ERASMUS στο οποίο συμμετέχει ο σύλλογος και φυσικά να οδηγήσει σε  εκλογές προκειμένου να αναδειχθεί νέα διοίκηση.  

Κάνουμε έκκληση στην παραιτηθείσα διοίκηση να συνεργαστεί  με την προσωρινή διοίκηση έτσι ώστε να τηρηθεί ότι προβλέπει το καταστατικό για τις αρχαιρεσίες, να παραδώσει το μητρώο μελών κυρίως και να μην βάζει άλλα εμπόδια στις διαδικασίες επικαλούμενη τις νομικές «συμβουλές». Σύμβουλος κυριότερος να είναι η αγάπη για τον σύλλογο και για τους σκοπούς που ιδρύθηκε.

Εκτός του ότι για 5 μήνες τώρα δεν λειτουργεί, έχει υποστεί και οικονομική αιμορραγία με τις διαδικασίες των δικαστικών επιμελητών και των προσφυγών και ευτυχώς οι νομικοί μας σύμβουλοι ανιδιοτελώς παρέχουν τις υπηρεσίες τους , μέλη όντες στους τύπους αλλά και στην ουσία!

Έκκληση λοιπόν στην παραιτηθείσα διοίκηση και σε προσωπικό επίπεδο, που όλοι γνωρίζουν το ενωτικό πνεύμα που με διακατέχει, την προσφορά μου στους σκοπούς του συλλόγου ανιδιοτελώς και με αυταπάρνηση. Να συνεργαστούν για να προχωρήσει αυτός ο σύλλογος που αγκάλιασε η τοπική κοινωνία κοντά και πλάι στο θεραπευτικό πρόγραμμα της ΨΚ του ΓΝΚ «Διάπλους». Δεν περισσεύει κανένας μας»

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.