Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συνάντηση Δημήτρη Μπιάγκη με τη νέα διοικήτρια του Νοσοκομείου

Μαντώ Εγγλεζοπούλου
21 Φεβρουαρίου 2023 / 14:04

Πρώτη προτεραιότητά της, η διασφάλιση της εργασιακής υγείας εντός της δομής και η συνεργασία με τους φορείς του νησιού

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνάντηση με τη νέα διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας,  Μαντώ Εγγλεζοπούλου είχε σήμερα ο Βουλευτής Κέρκυρας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – Κίνημα Αλλαγής, Δημήτρης Μπιάγκης. Ο Βουλευτής είχε την ευκαιρία να γνωρίσει τη νέα διοικήτρια και να συζητήσουν διεξοδικά για τα θέματα υγείας του νομού.

Η νέα διοικήτρια ενημέρωσε τον Βουλευτή για τις πρώτες ενέργειες και επαφές της, δίνοντας βάρος στη βελτίωση και εξέλιξη των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας. Πρώτη προτεραιότητά της, η διασφάλιση της εργασιακής υγείας εντός της δομής και η συνεργασία με τους φορείς του νησιού.

Ο Βουλευτής κατέθεσε στη νέα διοικήτρια το Κοινό Υπόμνημα που είχαν υπογράψει σύσσωμοι οι φορείς της Κέρκυρας για τα θέματα της Υγείας, υπόμνημα που είχε κατατεθεί στην Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας κ. Γκάγκα τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά και ένα δικό του Υπόμνημα θέσεων και προτάσεων για  τα θέματα της υγείας στο Νομό.

Ο Βουλευτής, ευχήθηκε στη νέα διοικήτρια για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και δήλωσε: «Σ’ όλη τη διάρκεια της κοινοβουλευτικής μας θητείας προτάξαμε τη συνεργασία και τη σύμπλευση όλων των φορέων στις όποιες δίκαιες διεκδικήσεις για το Νομό μας, η ένταξη της Κέρκυρας στην Α’ Ζώνη των άγονων και προβληματικών περιοχών το αποδεικνύει περίτρανα.

Ο Βουλευτής διαβεβαίωσε για την πρόθεσή του να στηρίξει οποιαδήποτε προσπάθεια της διοίκησης για καλυτέρευση των παρεχομένων υπηρεσιών στο Νοσοκομείο μας, όπως επίσης και τη δεδομένη στήριξή του σε οποιαδήποτε διεκδίκηση από την πολιτεία.

Η επαναφορά της εργασιακής ειρήνης εντός της δομής είναι ένα ζητούμενο που αφορά τη διοίκηση και τους εργαζομένους, εν αντιθέσει με την αναγκαιότητα για τη διεκδίκηση μιας άλλης πολιτικής για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες που αξίζουν οι κάτοικοι της περιοχής μας, ζητούμενο που αφορά όλους μας.