Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το «αντίο» του Αλ. Αυλωνίτη στον Νεκτάριο Σαντορινιό

Αλέξανδρος Αυλωνίτης
13 Φεβρουαρίου 2023 / 13:48

«Δεν θα σε ξεχάσουμε. Η παρουσία σου και ο μεστός σου λόγος θα συντροφεύει πάντα, το κοινό μας όραμα για μια κοινωνία της προόδου και της ευημερίας για όλους»

ΚΕΡΚΥΡΑ. «Με απύθμενη θλίψη αλλά και σεβασμό για τη σκληρή μάχη που έδινε ο σύντροφός μας Νεκτάριος Σαντορινιός πληροφορούμαστε σήμερα, την άδικη και πρόωρη απώλειά του» γράφει στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Αυλωνίτης.
 
«Ένας συνεπής δημοκράτης που είχε πάντα το βλέμμα του στο ιστορικό παρελθόν, με πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, πολυδιάστατη δράση στα κοινοβουλευτικά έδρανα αλλά και ανιδιοτελής πολιτικός. Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ με σημαντικές μεταρρυθμίσεις για τη Ναυτιλία και τις καθημερινές ανάγκες των νησιωτών μας, όπως το μεταφορικό ισοδύναμο και πολλές άλλες.

Ό,τι και να πει κανείς για τον άνθρωπο Νεκτάριο, για τον ασυμβίβαστο σύντροφο και φίλο που πάλευε μέχρι το τέλος για τις ιδέες και τις αρχές της Αριστεράς είναι λίγο και είναι σίγουρο πως θα τον αδικήσει.
 
Συνεργαστήκαμε άψογα στα θέματα Τουρισμού και Νησιωτικής Πολιτικής και εκείνο που θα κρατήσω μέσα μου είναι η συντροφικότητά του και η αμέριστη συμπαράστασή του σε όσα κοινά μας απασχολούν και μας προβληματίζουν ως κάτοικοι των νησιών της χώρας μας.

Αντίο φίλε μου Νεκτάριε, δεν θα σε ξεχάσουμε. Η παρουσία σου και ο μεστός σου λόγος θα συντροφεύει πάντα, το κοινό μας όραμα για μια κοινωνία της προόδου και της ευημερίας για όλους. Είχες πολλά να δώσεις ακόμα στους αγώνες μας για μια πιο δίκαιη ελληνική κοινωνία.
 
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους οικείους σου και στους συνεργάτες σου».