Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών σε παιδιά 6 έως 12 ετών από τους Λέοντες

Λέοντες
18 Οκτωβρίου 2022 / 10:28
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στο χώρο θα υπάρχει ασθενοφόρο με 3 διασώστες και έναν ορθοπαιδικό, τα παιδιά θα χωριστούν σε δυάδες για να μπορέσουν να συμμετέχουν στο σεμινάριο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το προπονητικό τμήμα των ΛΕΟΝΤΩΝ διοργανώνει το Σάββατο 22/10/22 και ώρα 15:00 στο Ναυσιθόειο σεμινάριο πρώτων βοηθειών για παιδιά, μια ευγενική χορηγία της Corfu General Clinic Αλέξανδρος Μάστορας.

Όπως τόνισε και ο πρόεδρος των Λεόντων, Δημήτρης Μαυρωνάς: «Στο χώρο των προπονήσεων των ομάδων είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζουμε εμείς και τα παιδιά που μας εμπιστεύονται, πρώτες βοήθειες.»

Ώρα προσέλευσης 15:00, τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από τους γονείς ή από τον υπεύθυνο της ομάδας τους  με την αθλητική τους περιβολή (εμφάνιση) εάν είναι δυνατό. Στο χώρο θα υπάρχει ασθενοφόρο με 3 διασώστες και έναν ορθοπαιδικό, τα παιδιά θα χωριστούν σε δυάδες για να μπορέσουν να συμμετέχουν στο σεμινάριο.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.