Κυριακή 28.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Σεμινάρια για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης στην Κέρκυρα

Σεμινάρια
25 Απριλίου 2023 / 12:09

Από την Hosthub, στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Hosthub στο πλαίσιο ενημέρωσης και επιμόρφωσης των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης για τις νέες τάσεις της αγοράς, διοργανώνει σεμινάρια σε όλη την Ελλάδα με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και τακτικών μεταξύ των οικοδεσποτών και των ειδικών του κλάδου.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί με επιτυχία σεμινάρια στην Αθήνα, στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στον Άγιο Νικόλαο και στο Ρέθυμνο Κρήτης, στην Καλαμάτα, στο Ναύπλιο, στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στο Βόλο και στην Κάλυμνο. Το επόμενο σεμινάριο για οικοδεσπότες βραχυχρόνιας μίσθωσης θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα, την Τετάρτη 3 Μαΐου 2023 στις 18:00, στη SiLiCON (Ιακώβου Πολυλά 11).

Ο Αλέξανδρος Καραβίτης, συνιδρυτής και CEO της Ηοsthub θα παρουσιάσει:

α) Τα 7 μυστικά των πιο πετυχημένων hosts

β) Στατιστικά του 2022 και προβλέψεις του 2023 για τη βραχυχρόνια μίσθωση στην Κέρκυρα

γ) Τακτικές και συμβουλές για το πώς να προετοιμαστούμε για την επερχόμενη σεζόν, με βάση την εμπειρία της Hosthub από την λειτουργία 10.000 καταλυμάτων σε 87 χώρες.

Επιπλέον, θα παρουσιάσει συνοπτικά την πλατφόρμα της Hosthub που βοηθά οικοδεσπότες να διαχειριστούν κρατήσεις από πολλαπλά κανάλια, να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις και να γλυτώσουν πολύτιμο χρόνο και χρήμα μετατρέποντας χειροκίνητες εργασίες (όπως η καταχώριση κρατήσεων στο μητρώο της ΑΑΔΕ) σε αυτόματες.

H Αθηνά Τέσκου είναι ιδιοκτήτρια της Donkey Corfu, εταιρείας διαχείρισης στην Κέρκυρα και θα παρουσιάσει τα Do's & Don'ts των οικοδεσποτών βραχυχρόνιας μίσθωσης.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτό τον σύνδεσμο: https://www.hosthub.com/workshop-kalamata-2023/.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Hosthub: https://www.hosthub.com/ και [email protected]