Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Παίζεται μια κατηγορία και όχι μόνο

Α1 ΧΑΝΤΜΠΟΛ
27 Ιανουαρίου 2022 / 15:31
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται από τον Φαίακα, αφού η ήττα όπως ήλθε από τον Δούκα, τον φέρνει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Οι ανακοινώσεις συνεχίζονται από τον Φαίακα, αφού η ήττα όπως ήλθε από τον Δούκα, τον φέρνει σε πολύ δύσκολη βαθμολογική θέση. Και αν χάσεις ένα ματς επειδή είναι καλύτερος ο αντίπαλος, δεν λες κουβέντα, αν το χάσεις όμως με ευθύνη των διαιτητών, που έκαναν πάρα πολλά λάθη, ΟΛΑ σε βάρος της κερκυραϊκής ομάδας, σε πνίγει το δίκιο και δεν μπορείς να «πνίξεις» τη φωνή σου. Παίζεται ίσως μια κατηγορία στο ματς αυτό για την Κερκυραϊκή ομάδα, αλλά και η άνιση αντιμετώπιση που έτυχε, δικαιολογημένα λοιπόν θέλει να ακουστέι η φωνή της.  

Από την πλευρά του ο ΑΣΕ Δούκα επίσημα δεν ασχολήθηκε με το θέμα τη διαιτησίας, ενώ ο Φαίακας με νέα ανακοίνωσή του, επισημαίνει ότι με ανεπίσημες παρεμβάσεις προσπαθεί η αντίπαλη ομάδα να δημιουργήσει εντυπώσεις και ότι η στάση αυτή προσβάλλει την ομάδα. Για το λόγο αυτό έχουμε ακόμη μια ανακοίνωση από τον Φαίακα που στέκεται στο κομμάτι αυτό.  

Ανακοίνωση Φαίακα

Το σωματείο των εκπαιδευτηρίων Δούκα σαν ιστορικό σωματείο του αθλήματος καλό θα ήταν αν θέλει να τοποθετηθεί σχετικά με την διαιτησία του μεταξύ μας αγώνα και να ισχυριστεί κάτι διαφορετικό από αυτά που έχει παραδεχθεί όλη η κοινότητα του αθλήματος μας, καλό θα ήταν να το κάνει επίσημα και με αποδεικτικά στοιχεία όπως εν μέρη κάναμε και εμείς (εν μέρη γιατί υπάρχει άφθονο υλικό που δεν δημοσιοποιήσαμε θεωρώντας πως αυτά που επιλέξαμε ήταν αρκετά) .

Με τηλεφωνήματα και διαρροές το να επιχειρούν να δημιουργήσουν την εντύπωση ότι αυτά που ισχυριστήκαμε δεν είναι αληθή μας προσβάλει κατάφορα. Τους βαθμούς τους πήρε το σωματείο του Δούκα και είναι προϊόν μιας κάκιστης διαιτησίας εναντίων της ομάδας μας.

Αν διαφωνείτε αποδείξτε το αντίθετο ή απλά κρατήστε τους βαθμούς και συνεχίστε την κατά τα άλλα εξαιρετική δουλειά που κάνετε στο σωματείο σας.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια