Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φαίακας: Πέμπτη (14/9) ξεκινούν οι ακαδημίες αγοριών & κοριτσιών

ΦΑΙΑΚΑΣ
12 Σεπτεμβρίου 2023 / 16:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ανάπτυξη κάθε ομαδικού αθλήματος ξεκινάει από τις Ακαδημίες, όσο καλύτερα δουλεύουν τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουν. Αποτελούν τη βάση, το εφαλτήριο για τα παιδιά με διάθεση και δυνατότητες να φτάσουν ψηλά.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ανάπτυξη κάθε ομαδικού αθλήματος ξεκινάει από τις Ακαδημίες, όσο καλύτερα δουλεύουν τόσο καλύτερα αποτελέσματα θα έχουν. Αποτελούν τη βάση, το εφαλτήριο για τα παιδιά με διάθεση και δυνατότητες να φτάσουν ψηλά.

Στο χάντμπολ μετά από 45 χρόνια παρουσίας του στο νησί, έχουμε δεκάδες παραδείγματα παιδιών που ξεκίνησαν από τις Ακαδημίες, ξεχώρισαν και έφτασαν στην Εθνική ομάδα, πολλά δε από αυτά μέσω αυτής της διάκρισης πέρασαν στο Πανεπιστήμιο ή και αποκαταστάθηκαν επαγγελματικά.

Πέραν όλων αυτών η ανάγκη τα παιδιά να μην μένουν κλεισμένα σπίτι αλλά να ασχολούνται με τον αθλητισμό, είναι και η αιτία πολλά σωματεία να λειτουργούν ακαδημίες, με προπονητές τα περισσότερα από έμπειρους και με ειδικότητα στο άθλημα καθηγητές φυσικής αγωγής. Και αυτό είναι κέρδος για τα ίδια τα παιδιά βασικά και για τον αθλητισμό στη συνέχεια.

Ο ΑΟ Φαίαξ, το πρώτο σωματείο στο χάντμπολ του νησιού, πάντα είχε την ακαδημία του και αναδείκνυε παιδιά, σε όλη του τη διαδρομή ως σήμερα μόνο θετικά σχόλια ακούς και για τις Ακαδημίες (αγοριών και κοριτσιών), οι οποίες θα κάνουν «πρεμιέρα» την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου όπως επίσημα ενημερώνει ο Όμιλος. Μάλιστα ανακοινώνει και τις ώρες προπόνησης και οι γονείς που θέλουν να στείλουν τα παιδιά τους στο χάντμπολ έχουν την δυνατότητα ενημέρωσης και επιλογής.

 

Η ανακοίνωση του Φαίακα

 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε πως από την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου ξεκινάνε και επίσημα οι προπονήσεις & οι εγγραφές των ακαδημιών μας.

Αγόρια και Κορίτσια Ηλικίες 4-16

Γήπεδο : Ναυσιθόιο - Γενικά Λύκεια

Ημέρες & Ώρες Προπονήσεων :

Δευτέρα: 16:00-17:00

Baby / Μίνι / Παμπαίδες Β´

Τρίτη: 20:00-22:00

Μίνι / Παμπαιδες Β´/ Παμπαίδες Α΄

Πέμπτη: 20:00-21:30

Μίνι / Παμπαίδες Β´ / Παμπαίδες Α΄

Παρασκευή: 16:00-17:00

Baby / Μίνι / Παμπαίδες Β´

Ηλικιακές Κατηγορίες

Baby: 4-7 ετών

Μίνι : 2α / 3η & 4η Δημοτικού

Παμπαίδες Β´: 5η & 6η Δημοτικού

Παμπαίδες Α΄: 1η Γυμνασίου & 2α Γυμνασίου

Για περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές Υπ. Ακαδημιών Μιχαλάκης Κων/νος

Τηλ: 6979415281

 

Η ομάδα Παμπαίδων Β΄ του Φαίακα, νικήτρια σε τουρνουά εκτός Κέρκυρας ΦΩΤΟ@ΑΟ ΦΑΙΑΞ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια