Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Το σεμινάριο Αθλητικής διατροφής του Φαίακα

Φαίακας
21 Φεβρουαρίου 2024 / 16:00
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Βασικό στοιχείο σε όλα αυτά είναι και η διατροφή του αθλητή και καλό είναι να το γνωρίζει από την αρχή που εντάσσεται σε μια ακαδημία, όχι απλά από το στόμα του προπονητή ή τοου διοικητικού παράγοντα αλλά και από έναν ειδικό.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Όταν θέλεις να προσφέρεις τα καλύτερα στα νεαρά παιδιά που πηγαίνουν στις Ακαδημίες και εντάσσονται στον αθλητισμό, δεν φτάνει μόνο να έχεις καλές εγκαταστάσεις, καλούς προπονητές, καλούς χαρακτήρες, αλλά αν θες να έχεις και παιδιά που θα φτάσουν πολύ ψηλά, χρειάζονται και άλλες βοήθειες ώστε να ξεχωρίσουν κάποια. Βασικό στοιχείο σε όλα αυτά είναι και η διατροφή του αθλητή και καλό είναι να το γνωρίζει από την αρχή που εντάσσεται σε μια ακαδημία, όχι απλά από το στόμα του προπονητή ή τοου διοικητικού παράγοντα αλλά και από έναν ειδικό.

Ο ΑΟ Φαίαξ, που διατηρεί ομάδες ανδρών και γυναικών στην Α2 του χάντμπολ, αλλά και δεκάδες παιδιά στις Ακαδημίες του, φρόντισε το περασμένο Σάββατο να διοργανώσει ένα σεμινάριο Αθλητικής διατροφής με ομιλητή τον κ. Πάνο Κεραμίδα, στην προσπάθειά του να βοηθήσει ακόμη περισσότερο τους νεαρούς αθλητές και τις αθλήτριες του. Πάρα πολλά παιδιά από τις Ακαδημίες έδωσαν το παρών, στην αίθουσα των Διαιτητών ποδοσφαίρου που είναι στο ΕΑΚΚ, με τον Όμιλο να ενημερώνει γι αυτό.

 

Η ανακοίνωση του Φαίακα

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου το Σεμινάριο Αθλητικής διατροφής που διοργάνωσε ο σύλλογος μας με ομιλητή τον κ. Πάνο Κεραμίδα στα πλαίσια εξέλιξης και βελτίωσης των ακαδημιών μας ….!!!

Το ενδιαφέρον τεράστιο από τους αθλητές και γονείς της ομάδας μας καθώς και από τους προπονητές μας σε μια διαδραστική ημερίδα με συνεχής ερωτήσεις/απαντήσεις και από τις δυο πλευρές .

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κ.Πάνο Κεραμίδα για αυτήν την τόσο όμορφη ημερίδα που μας χάρισε και ευελπιστούμε σε νέες στο μέλλον.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να πούμε πως πλέον έχουμε ξεκινήσει μια σημαντική συνεργασία στον τομέα της Υγιεινής & Αθλητικής Διατροφής με τον κ. Πάνο Κεραμίδα για την βελτίωση των ακαδημιών μας αλλά και ολοκλήρου του συλλόγου .

Υ.Γ Σας ενημερώνουμε πως θα ακολουθήσουν και άλλες αντίστοιχες ομιλίες ,από διακεκριμένους ανθρώπους ,σε θέματα που οι ίδιοι οι γονείς και αθλητές μας έχουν ενημερώσει πως τους απασχολούν το επόμενο διάστημα με μοναδικό στόχο την εξέλιξη όλων όσων βρίσκονται κοντά στο σύλλογο μας…!!!

 

ΦΩΤΟ@ΑΟ ΦΑΙΑΞ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια