Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τριπλή ενίσχυση για Φαίακα με Μαγγανά, Παπαγκίκα, Γκιουλέα

Φαίακας
02 Αυγούστου 2023 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Η ομάδα του Φαίακα, φρόντισε άμεσα να ενισχυθεί, γιατί δεν νοείται να μην συνεχίσει στην Α΄.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πρωτάθλημα 2023-24 στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ θα είναι δύσκολο αφού θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο των 14 ομάδων και θα υποβιβαστούν θα είναι αρκετές, με βάση την προκήρυξη. Πλέον για να παραμείνεις στην κατηγορία. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά οι ομάδες του νησιού (Φαίακας, ΚΓΣ, Λέων, Κένταυροι) και είναι μονόδρομος η προσπάθεια ενίσχυσης αν θέλουν να μείνουν στην κατηγορία.

Η ομάδα του Φαίακα, φρόντισε άμεσα να ενισχυθεί, γιατί δεν νοείται να μην συνεχίσει στην Α΄. Για το λόγο αυτό και οι προσθήκες που έκανε είναι τρεις, όπως ενημέρωσε, με παίκτες που και έμπειροι είναι και αξιόλογοι για να δώσουν την εμπειρία τους και το κάτι παραπάνω στη νεανική ομάδα. Έτσι Μαγγανάς, Γκιουλέας και Παπαγκίκας, θα είναι στο ρόστερ της ομάδας.

 

Η ανακοίνωση για Μαγγαλά

 

Η Διοίκηση μπάσκετ του Φαίακα Κέρκυρας με χαρά ανακοινώνει την επιστροφή στην ομάδα του Παναγιώτη Μαγκανά. Ο Παναγιώτης γέννημα- θρέμμα του συλλόγου μας επιστρέφει για να βοηθήσει το σύλλογο στο δύσκολο ενιαίο πρωτάθλημα της Α ΕΣΚΑΒΔΕ. Ευχόμαστε ολόψυχα στον αθλητή μας, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα. Καλωσόρισες στο σπίτι του και πάλι Παναγιώτη.

 

Η ανακοίνωση για Γκιουλέα, Παπαγκίκα

 

Η Διοίκηση μπάσκετ του Φαίακα Κέρκυρας με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση των Μάριου Γκιουλέα και Αλέξανδρου Παπαγκίκα. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας, τους δυο αθλητές και τους ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με τον σύλλογο μας. Καλωσορίσατε στην οικογένεια του Φαίακα.

 

ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια