Καρύδης: Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν λύνονται από την αναπαυτική δημαρχική πολυθρόνα

Καρύδης: Τα προβλήματα της καθημερινότητας δεν λύνονται από την αναπαυτική δημαρχική πολυθρόνα

«Υποκριτική και αναποτελεσματική η απόπειρα της καθιερωμένης νεοδημοκρατικής επικοινωνιακής προβολής» τονίζει ο δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καρύδης, επικεφαλής της παράταξης «Κερκυραϊκή Συμμαχία».

27
Ιανουαρίου / 2022

τονίζει ο δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Καρύδης, επικεφαλής της παράταξης «Κερκυραϊκή Συμμαχία». Συγκεκριμένα αναφέρει: «Πληροφορηθήκαμε από Δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ ότι η κ. Δήμαρχος από την 1η Φλεβάρη θα συναντιέται κάθε Τρίτη με δημότες για θέματα που τους αφορούν.
Οι επικοινωνιακές πρακτικές, οι φωτογραφήσεις και οι δημόσιες σχέσεις δεν αρκούν όμως για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας των συνδημοτών.
Η άποψή μας είναι πως ο κάθε Δήμαρχος οφείλει πρωτίστως να έχει άμεση προσωπική αντίληψη των αναγκών και ζητημάτων του Δήμου του.
Έτσι επιβάλλεται να είναι κοντά στο δημότη και στα προβλήματα της καθημερινότητάς του και όχι να τα συζητάει αναπαυόμενος στη πολυθρόνα του γραφείου του.
Ο πολίτης αναμένει το Δήμαρχο στο δρόμο με τις λακκούβες και τις φθορές, στη σούδα που πλημμυρίζει, στη ακαθάριστη και δύσβατη αγροτική οδό, στη περιοχή που δεν υπάρχει νερό, στο σχολικό κτίριο που έχει υποστεί ζημιές, στις περιοχές που υπάρχει υπερσυσσώρευση απορριμμάτων, στα σημεία που έχουν καταληφθεί παράνομα κοινόχρηστοι χώροι κ.ά.
Όταν αυτό δεν γίνεται, η απόπειρα της καθιερωμένης νεοδημοκρατικής επικοινωνιακής προβολής από γραφεία εξουσίας είναι υποκριτική και αναποτελεσματική».
Κέρκυρα 27 Ιανουαρίου 2022

                                                                       ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΥΔΗΣ
                                                                   Δημοτικός Σύμβουλος
                                                                 Επικεφαλής της Παράταξης
                                                                   ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
                                                                     ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
                                                                     ΚΑΙ ΔΙΑΠΟΝΤΙΩΝ ΝΗΣΩΝ