Τετάρτη 08.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πρόσκληση του Φαίακα στον κόσμο το Σάββατο

Χάντμπολ Α1 – Ανδρών
09 Δεκεμβρίου 2021 / 16:49

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ήττα στη Νάουσα του Φαίακα και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά, κάτι που καλύπτει τη νίκη της Κερκυραϊκής ομάδας στον α΄ γύρο, έφερε την σε δύσκολη θέση.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ήττα στη Νάουσα του Φαίακα και μάλιστα με 3 γκολ διαφορά, κάτι που καλύπτει τη νίκη της Κερκυραϊκής ομάδας  στον α΄ γύρο, έφερε την σε δύσκολη θέση.

Όχι απλά γιατί την πέρασε ο Ζαφειράκης, αλλά γιατί ο στόχος της εισόδου στην 4τράδα απομακρύνθηκε. Αλλά ο Φαίακας έχει ποιότητα και παίκτες να ανατρέψει την όλη κατάσταση έστω και τώρα. Μπορεί δηλαδή στα επόμενα παιγνίδια να καλύψει το έδαφος φτάνει να είναι περισσότερος προσεκτικός και αφοσιωμένος στο αποτέλεσμα, ξεκινώντας από το Σάββατο. Έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο κόντρα στον Αερωπό Έδεσσας, μια ομάδα που παλεύει για την 2η θέση και είναι ιδιαίτερα δυνατή.

Ο κόσμος της Κέρκυρας δεν γυρίζει την πλάτη στην ομάδα που του έχει χαρίσει μεγάλες χαρές και στα δύσκολα είναι πάντα κοντά της. Έτσι εκτιμούμε ότι θα κάνει και το Σάββατο και θα βρεθεί στο κλειστό του ΕΑΚΚ στις 6μ.μ. Για το ματς αυτό η ομάδα εξέδωσε ανακοίνωση-πρόσκληση προς τον κόσμο που αναφέρει:

«Ο Α.Ο.Φαιαξ προσκαλεί τους φιλάθλους της ομάδας μας στην 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1 HANDBALL PREMIER με αντίπαλο τον Αερωπός Έδεσσας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00….!!!
Με την είσοδο σας στο γήπεδο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει στο ημίχρονο του αγώνα για μια δωροεπιταγή 50€ από το κατάστημα Cosmos Sport
••ΕΙΣΟΔΟΣ 5€
Η στήριξη σας…  Η δύναμη μας…!!!
Be There…!!!».