Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Καλούδης: Καθυστέρηση κατοχύρωσης του δρόμου προς την παραλία Δασιάς

Γιώργος Καλούδης
22 Ιουλίου 2021 / 11:00

Σοβαρές παραλείψεις στο Κτηματολόγιο, επισημαίνει ο Γιώργος Καλούδης, δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής της παράταξης «Πρώτα η Κέρκυρα».

Δύο θέματα ζητά να εισαχθούν στην επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κεντρικής Κέρκυρας:

   1) Για τη κατά παράβαση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου μη άσκηση αγωγής για τη κατοχύρωση του δημοτικού δρόμου προς παραλία Δασιάς (πρ. Club Mediteranee),

   2)  Συζήτηση εξώδικης πρόσκλησης κατοίκων της Παλιάς Πόλης μας για διαχρονική αβελτηρία του Δήμου στις σοβαρές παραλείψεις αληθούς και ακριβούς κτηματογράφησης.


ΠΡΟΣ
  1) Τη Δήμαρχο Κερκυραίων κ. Μερόπη Υδραίου,
  2) Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημ. Μεταλληνό

Κέρκυρα 22 Ιουλίου 2021
Κυρία Δήμαρχε, Κύριε Πρόεδρε,

Ζητάμε, όπως δικαιούμαστε, στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κερκυραίων (θα συνεδριάσει ποτέ ;) να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη τα εξής δύο θέματα:
 
1) Για τη κατά παράβαση απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για πολλούς μήνες καθυστέρησής σας, μέχρι και σήμερα , έκδοσης εκ μέρους σας εντολής για άσκηση αγωγής για τη κατοχύρωση του δημοτικού δρόμου ως υφίσταται και ξεκινά από τη περιφερειακή οδό Κέρκυρας-Ύψου-Κασσιώπης και καταλήγει στη παραλία της Δασιάς (πρ. Club Mediteranee),

2) Συζήτηση της από 11-05-2021 εξώδικης πρόσκλησης 18 κατοίκων της Παλιάς Πόλης μας για διαχρονική αβελτηρία του Δήμου στις σοβαρές παραλείψεις αληθούς και ακριβούς κτηματογράφησης και λήψη απόφασης σύμφωνα με το αίτημά τους.


Ο Επικεφαλής της Παράταξης
Γιώργος  Ν.  Καλούδης