Παρασκευή 26.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δύο βήματα πριν το φινάλε για τον Φαίακα

Handball Premier
05 Μαΐου 2021 / 16:59

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ερχόμενο Σάββατο θα διεξαχθεί η 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Handball Premier, με την ομάδα του Φαίακα να επιστρέφει

στην αγωνιστική δράση.
Η κερκυραϊκή ομάδα που είχε κάνει θεαματική αλλαγή στο ρόστερ της τον Ιανουάριο και κυριαρχεί το κερκυραϊκό στοιχείο, έχει μετά το ματς του Σαββάτου στην Έδεσσα, κόντρα στον Αερωπό, μια ακόμα υποχρέωση, το Σάββατο 15 Μαΐου να παίξει στο ΕΑΚΚ με την Πυλαία. Παιχνίδι χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθαρά διαδικαστικό και φυσικά την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί για 3η σεζόν στην πρώτη κατηγορία.
 
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής
 
ΑΕΣΧ Πυλαίας – Ζαφειράκης Νάουσας
Αερωπός Έδεσσας – Φαίακας
ΠΑΟΚ – Φίλιππος Βέροιας
 
Οι παίκτες του Φαίακα έκαναν προπονήσεις, αλλά οι συνθήκες είναι εντελώς διαφορετικές και μοναδικός στόχος να πάρουν εμπειρίες οι νεαροί αθλητές. Σε αυτό βοηθάει ότι δεν υπάρχει πίεση για το αποτέλεσμα, άσχετα αν η ομάδα μάχεται για τη νίκη, κάτι που δεν έχει πετύχει το 2021, αφού έχασε και τα τέσσερα ματς πρωταθλήματος που έδωσε και το ματς κυπέλλου με την Πυλαία. Ο Φαίακας όμως προχωράει στο σχεδιασμό της επομένης περιόδου, αφού οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν πάρα πολύ να σταθεί στη μεγάλη κατηγορία και με περισσότερο κερκυραϊκό στοιχείο. Όμως αφού τελειώσουν οι υποχρεώσεις για τώρα, θα βάλουν κάτω τα πράγματα και θα αποφασίσουν για τη συνέχεια.