Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νέος προπονητής στην Αναγέννηση Περιβολίου, ο Χ. Κατσάνος

Αναγέννηση Περιβολίου
11 Ιουλίου 2024 / 16:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στην Αναγέννηση Περιβολίου ξεκίνησε με την πρόσληψη για τη θέση του προπονητή του Χαράλαμπου Κατσάνου, αφού η συνεργασία με τον Σταμάτη Κουλούρη που οδήγησε την ομάδα στον τίτλο και στα μπαράζ ανόδου για Γ΄ Εθνική, έληξε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά στην Αναγέννηση Περιβολίου ξεκίνησε με την πρόσληψη για τη θέση του προπονητή του Χαράλαμπου Κατσάνου, αφού η συνεργασία με τον Σταμάτη Κουλούρη που οδήγησε την ομάδα στον τίτλο και στα μπαράζ ανόδου για Γ΄ Εθνική, έληξε.

Βέβαια υπάρχει μια παράμετρος που οι άνθρωποι της Αναγέννησης (που τυπικά θα παίξει στην Α΄ ΕΠΣΚ) σκέπτονται και για το λόγο αυτό θα κάνουν προσεκτικά όλες τι κινήσεις τους. Έχει να κάνει με την Γ΄ Εθνική, που είναι πολύ πιθανόν να κληθεί να συμμετάσχει και αυτό επειδή πολλές ομάδες είναι υπό σκέψη να μην δηλώσουν συμμετοχή και στις επιλαχούσες να κληθούν να τις αναπληρώσουν είναι και η ομάδα του Περιβολίου, με πολλές πιθανότητες να γίνει αυτό.

Ξεκίνησε η διοίκηση με ένα έμπειρο προπονητή με γνώσεις του αντικειμένου και εκτιμούμε ότι θα προσπαθήσει να διατηρήσει το σύνολο σχεδόν του ρόστερ που την οδήγησε στον τίτλο, αφού και φέτος θέλει να είναι πρωταγωνίστρια. Οι πληροφορίες λένε ότι το σκέπτονται σε περίπτωση που πάρουν πρόσκληση για να παίξουν στην Γ΄ Εθνική και ίσως την αποδεχθούν, στην περίπτωση αυτή θα αλλάξουν και σχεδιασμό αφού θα πρέπει πέραν των γραφειοκρατικών διαδικασιών να ενισχύσουν και το ρόστερ τους.

Η πρώτη και πιο σοβαρή κίνηση στο ξεκίνημα της περιόδου που είναι ο προπονητή, έγινε, ο Χ. Κατσάνος ανέλαβε την Αναγέννηση η οποία ενημέρωσε γι αυτό.

 

Η ανακοίνωση

 

Ο Α.Π.Σ Αναγέννηση Περιβολίου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Χαράλαμπο Κατσάνο.

Ο νέος προπονητής της ομάδας μας είναι καθηγητής φυσικής αγωγής, κάτοχος διπλώματος ΟΥΕΦΑ Α , με μεταπτυχιακές σπουδές, στην αθλητική ψυχολογία στα ομαδικά αθλήματα με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο , στην μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και στην πρόληψη τραυματισμών στο ποδόσφαιρο

Στο παρελθόν έχει διατελέσει προπονητής στις ομάδες: Κεραυνός Κερατέας, Χαλάνδρι,

Αχαρναϊκό, Αστέρα Ζωγράφου. Βοηθός προπονητή - αναλυτής, στον Αστέρα Μαγούλας (Β΄ εθνική), Ερμιονίδα (Γ΄ εθνική), Ακαδημίες Κ11 και Κ14, Ατρόμητου Περιστερίου, Πρωταθλητής Ενώσεων Πανελλαδικά στην Κ 16.

Η συνεργασία αυτή αποτελεί μια νέα προοπτική με φιλοσοφία αναγέννησης, για την Αναγέννηση Περιβολίου. Ο πρόεδρος και το Δ.Σ τον καλωσορίζουν στην οικογένεια της Αναγέννησης και του εύχονται ολόψυχα κάθε επιτυχία.

 

ΦΩΤΟ@ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια