Τετάρτη 16.10.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο Περιβόλι το ματς της 2ης αγωνιστικής Αναγέννηση - ΑΕΛ

Από το περσινό ματς ανάμεσα σε Όλυμπο και την Αναγέννηση Περιβολίου, δυο ομάδες που και φέτος θα είναι πρωταγωνίστριες. ΦΩΤΟ@ΑΡΧΕΙΟΥ
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
11 Οκτωβρίου 2024 / 17:20
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ο χαμένος θα έχει θέματα μετά το ματς, αφού και οι δυο ομάδες που θεωρήθηκαν από την αρχή ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο, υπέστησαν βαριές εντός έδρας ήττες στην έδρα τους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 2η αγωνιστική των τοπικών πρωταθλημάτων θα γίνει το Σαββατοκύριακο και επειδή είμαστε στο ξεκίνημα το ενδιαφέρον υπάρχει για πάρα πολλά παιγνίδια, όμως ξεχωρίσαμε ένα που θεωρούμε ότι είναι το πλέον ενδιαφέρον.

Για την Α΄ΕΠΣΚ η Αναγέννηση Περιβολίου θα υποδεχθεί την ΑΕ Λευκίμμης, σε ένα ματς που ο χαμένος θα έχει θέματα μετά το ματς, αφού και οι δυο ομάδες που θεωρήθηκαν από την αρχή ότι θα διεκδικήσουν τον τίτλο, υπέστησαν βαριές εντός έδρας ήττες στην έδρα τους. Η πρωταθλήτρια του 2024 Αναγέννηση, δείχνει να «μην είναι καλά», αποκλείστηκε από το κύπελλο από ομάδα κατώτερης κατηγορίας και έχασε 0-6 στην έδρα της από τον ΟΦΑΜ και αυτό κάτι σημαίνει. Θα θέλει θετικό αποτέλεσμα για να συνέλθει ψυχολογικά κυρίως. Από την πλευρά της η ΑΕΛ που έχει εξαιρετικό έμψυχο υλικό αγνώριστη στην πρεμιέρα κόντρα στον Θιναλιακό έχασε 0-5 στην έδρα της και δεν υπάρχει γι αυτήν άλλο αποτέλεσμα από την νίκη σε αυτό το ματς. Ξεκίνησε με μοναδικό στόχο την επιστροφή της στην Γ΄ Εθνική, αν έχει δεύτερη συνεχόμενη απώλεια θα υπάρξει θέμα.

Στα άλλα ματς της κατηγορίας ο Όλυμπος, Ολυμπιάδα και ο ΟΦΑΜ εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να ζευγαρώσουν τις νίκες τους (αν και στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά).

Στην Β΄ κατηγορία φαβορί δεν υπάρχουν και θα έχουν τα περισσότερα από τα εννέα ματς που θα γίνουν μεγάλο ενδιαφέρον, ξεχωρίζουμε τα ματς Ηρακλής Αγ. Δέκα – ΑΕ Φαιάκων (θα γίνει στο γήπεδο της Στρογγυλής) και Οδυσσέας Αυλιωτών – Μ. Αλέξανδρος/ΠΕΚΑ.

Την Τετάρτη σε ματς της 1ης αγωνιστικής ο Ηρακλής Αγίων Δέκα διέλυσε με 7-2 εκτός έδρας την Ομόνοια.

 

Α΄ ΕΠΣΚ 2η αγωνιστική

 

Σάββατο 12/10 ώρα 16:00

ΠΑΟ Σφακιανάκης – Όλυμπος

Αναγέννηση Περιβολίου – ΑΕ Λευκίμμης

Θιναλιακός – Ηρακλής Σφακερών

Κυριακή 13/10 ώρα 16:00

ΟΦΑΜ – Κεραυνός Αγ. Νικολάου

12:00 ΑΠΣ Μπενίτσες – ΑΟ Παξοί

Κρόνος Αργυράδων – ΑΟ Φοίνικες

Ολυμπιάδα Καρουσάδων – Αχιλλέας Νυμφών

 

Β΄ ΕΠΣΚ 2η αγωνιστική

 

Σάββατο 12/10 ώρα 16:00

18:30 Αστέρας Σπαρτύλα – Ατρόμητος Στρογγυλής

Όλυμπος Β΄- Δίας Κασσιόπης

ΑΟ Κάβος – Ομόνοια

Ηρακλής Αγ. Δέκα – ΑΕ Φαιάκων

Κυριακή 13/10 ώρα 16:00

Οδυσσέας Αυλιωτών – Μ. Αλέξανδρος/ΠΕΚΑ

ΠΑΟ Κορακιάνας – ΑΟ Βασιλάτικα

12:00 Θιναλιακός Β΄- Εθνικός Περουλάδων

12:00 ΑΕ Καναλίων – ΠΑΟ Σφακιανάκης Β΄

17:30 ΑΣ Βολίς – ΑΟ Φοίνικες Β΄

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια