Κυριακή 02.06.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναγέννηση Περιβολίου: Δυστυχώς το όνειρο της ανόδου έσβησε

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ
19 Μαΐου 2024 / 19:28
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Πέτυχε ένα στόχο, να πάρει το πρωτάθλημα Κέρκυρας, όχι όμως και τον δεύτερο να ανέβει στην Γ΄ Εθνική, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο

Λίγο μετά το ματς με τον Αμβρακικό Βόνιτσας η ομάδα της Αναγέννησης Περιβολίου με ανάρτηση της εξέφρασε την απογοήτευση για το αποτέλεσμα, δεν ξέχασε όμως να ευχαριστήσει όσους την βοήθησαν ώστε να φτάσει ένα βήμα πριν την Γ΄ Εθνική. Πέτυχε ένα στόχο, να πάρει το πρωτάθλημα Κέρκυρας, όχι όμως και τον δεύτερο να ανέβει στην Γ΄ Εθνική, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και το ποδόσφαιρο. Σημασία έχει να αγωνίζεσαι ως το τέλος, αυτό έκανε η Αναγέννηση και πήρε ότι της ανήκε.

Η ανακοίνωση   

«Δυστυχώς το όνειρο της ανόδου έσβησε για την ομάδα μας μετά την σημερινή ήττα με

 0-3 από τον Αμβρακικό Βόνιτσας. Παρά την απογοήτευση, η υπερηφάνεια για αυτά τα παιδιά δεν σβήνει αυτά που κατάφεραν φέτος.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο σήμερα και συμπαραστάθηκε στους παίχτες μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ΕΠΣ Κέρκυρας που σε όλη την πορεία μας στα μπαράζ ήταν δίπλα μας.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της ομάδας που μας βοήθησαν οικονομικά κατά την διάρκεια της σεζόν».

ΦΩΤΟ@ Αναγέννηση Περιβολίου, Η πρωταθλήτρια Κέρκυρας 2024 Αναγέννηση Περιβολίου

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια