Σάββατο 28.09.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Αναγέννηση Περιβολίου παίρνει το ματς με Ελεούσα στα χαρτιά;

Αναγέννηση Περιβολίου
05 Ιουνίου 2024 / 15:02
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ένα τραγικό λάθος της διοίκησης της Θύελλας Ελεούσας, που έκανε στο ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Αναγέννηση Περιβολίου την οποία νίκησε 5-0, μπορεί να της στοιχίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα τραγικό λάθος της διοίκησης της Θύελλας Ελεούσας, που έκανε στο ματς της περασμένης Κυριακής κόντρα στην Αναγέννηση Περιβολίου την οποία νίκησε 5-0, μπορεί να της στοιχίσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Όπως αναφέρουν σάιτ των Ιωαννίνων χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστή που είχε συμπληρώσει 3 κίτρινες κάρτες (Στ. Παπαρούνα) και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο ματς της Κυριακής και αυτό θα της επιφέρει τιμωρία, απώλειας του ματς και επιπλέον αφαίρεσης τριών βαθμών.

Ο Άρης Φιλιατών είχε έννομο συμφέρον και δικαίωμα να καταθέσει ένσταση, το έκανε το πρωί της Τρίτης (4/6), αν γίνει δεκτή θα κερδίσει στα χαρτιά με 3-0 τον αγώνα η ομάδα της Αναγέννησης Περιβολίου και θα ανέβει ο πρωταθλητής Θεσπρωτίας στη Γ' Εθνική.

Στην περίπτωση αυτή η Ελεούσα από την 1η θέση (με 14 βαθμούς) θα βρεθεί στην 5η θέση με 8 και η βαθμολογία θα διαμορφωθεί ως εξής:

 

Βαθμολογία

Ομάδες                                τερμ.     βαθ.

Αμβρακικός Βόνιτσας    18-6       13

Παναγρινιακός                 13-9       13

Άρης Φιλιατών                 16-6       12

……………………………………………………..

Αναγέννηση Περιβ.        12-10     9

Θύελλα Ελεούσας           11-8       8

Ανέζα Άρτας                      4-18       3

ΑΕ Γραμμοχωρίων           6-24       0

 

Η ομάδα της Ελεούσας μετά από αυτό εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας και όλους όσους ενδιαφέρονται για την ομάδα.. Σχετικά με την ένσταση που κατέθεσε ο Αρης Φιλιατών για χρησιμοποίηση εκ μέρους μας τιμωρημένου παίχτη στον αγώνα με την Αναγέννηση Περιβολίων (5-0), ότι την υπόθεση χειρίζονται ήδη δικηγόροι και η ομάδα μας σε περίπτωση καταδικαστικής ποινής που θα μας στερήσει την άνοδο στη Γ’ΕΘΝΙΚΗ, θα καταθέσει έφεση στην απόφαση θεωρώντας πρωτίστως ότι οι αγώνες παίζονται στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά και θα κινηθεί νομικά ενάντια σε όποιον επιχειρήσει να διαπομπεύσει το κύρος της πιο τίμιας και καθαρής ομάδας κατά την διαδικασία των αγώνων μπαράζ και καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Να σημειώσουμε ότι η Αναγέννηση αν υπάρξει ο μηδενισμός, θα περάσει στην 4η θέση και σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο μια από τις τρεις πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα δεν δηλώσει συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική, η Κερκυραϊκή ομάδα θα κληθεί να πάρει τη θέση της.

 

Από το ματς Θύελλας Ελεούσας-Αναγέννησης Περιβολίου ΦΩΤΟ@EPIRUSGATE.GR

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια