Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο αρχηγός Στ. Νεδέλκος συνεχίζει στον Ιόνιο

ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ
09 Αυγούστου 2023 / 16:55
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σίγουρα έχουν γίνει συζητήσεις με τους περισσότερους αθλητές, όμως η πρώτη επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα αναφέρεται στον περσινό αρχηγό της, Στέφανο Νεδέλκο.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Γ΄ Εθνική κατηγορία για τον Ιόνιο, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία του, είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Όμως φρόντισε να πάρει σαν προπονητή τον έμπειρο Παναγιώτη Κοντογιάννη ο οποίος κλήθηκε να οδηγήσει την ομάδα. Άλλωστε το έχει κάνει πολλές φορές την καριέρα του να είναι προπονητής σε ομάδες που αγωνίζονται σε Πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ ήταν και αυτός που οδήγησε σε Γ΄ και Β΄ Εθνική τα τελευταία χρόνια τον Φαίακα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ρόστερ της και όπως κάνει μια σοβαρή ομάδα, συζητά πρώτα με τους αθλητές που θέλει να συνεχίσουν με αυτήν. Σίγουρα έχουν γίνει συζητήσεις με τους περισσότερους αθλητές, όμως η πρώτη επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα αναφέρεται στον περσινό αρχηγό της, Στέφανο Νεδέλκο. Έναν έμπειρο και εξαιρετικό παίκτη που θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του, ενώ αναμένεται τις επόμενες μέρες σιγά σιγά να έχουμε τις επόμενες ανακοινώσεις των παλιών παικτών, αλλά και τις μεταγραφικές κινήσεις που θα προχωρήσει ο Ιόνιος .

 

Η ανακοίνωση για τον Νεδέλκο

 

Ο αρχηγός θα είναι εδώ και του χρόνου

Η διοίκηση του Ιονίου ξεκινάει τον σχεδιασμό για την παρθενική συμμετοχή της στην National League 2 με την ανανέωση της συνεργασίας με τον αρχηγό της Στέφανο Νεδέλκο (31, 1.98) και του εύχεται μια παραγωγική και πετυχημένη σεζόν με την ομάδα μας.

ΦΩΤΟ@ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ

 

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια