Σάββατο 18.05.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ιόνιος: Με αίσθημα ευθύνης θα εκπροσωπήσουμε την Κέρκυρα

ΑΣ ΙΟΝΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
18 Ιουλίου 2023 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Το νησί μας θα έχει τη νέα αγωνιστική σεζόν εκπρόσωπο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο μπάσκετ ανδρών μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής (μέσω wild card) του Ιόνιου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νησί μας θα έχει τη νέα αγωνιστική σεζόν εκπρόσωπο σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο μπάσκετ ανδρών μετά την εξασφάλιση της συμμετοχής (μέσω wild card) του Ιόνιου. Η διοίκηση γνωρίζει πολύ καλά τις δυσκολίες της νέας πρόκλησης, αλλά είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα ώστε το μπάσκετ του νησιού να βγει προς τα έξω, αφού η στενή του σχέση με τα πρωταθλήματα της ΕΣΚΑΒΔΕ έχει κουράσει.

Σημασία στο νέο εγχείρημα έχει, αν τα άλλα σωματεία του νησιού στηρίξουν τον Ιόνιο «που βγήκε μπροστά», παράλληλα δεν να υπάρξει στήριξη και από τον κόσμο, ηθική και υλική. Η συμφωνία του Ιόνιου ώστε η Ακαδημία του να συνεργαστεί με το πρόγραμμα των Ακαδημιών της ΚΑΕ Ολυμπιακός Πειραιώς, είναι ένα βήμα μπρος και υπάρχει αισιοδοξία ότι κάτι κινείται στο χώρο του Κερκυραϊκού μπάσκετ. Βέβαια είναι ένα νέο ξεκίνημα και ελπίζουμε ότι με σωστά και σταθερά βήματα θα δούμε καλύτερες μέρες.

 Για την συμμετοχή του στην Γ΄ Εθνική η διοίκηση της ομάδας τονίζει ότι με αίσθημα ευθύνης θα εκπροσωπήσει το νησί μας στις Εθνικές κατηγορίες.

 

Η ανακοίνωση

 

«Με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης, ο Α.Σ. ΙΟΝΙΟΣ θα εκπροσωπήσει την Κέρκυρα στις εθνικές κατηγορίες του μπάσκετ. Η διοίκηση της Ε.Ο.Κ έκρινε θετικά το αίτημα μας για χορήγηση ειδικής άδειας συμμετοχής (wild card) στο επόμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (National League 2). Είναι μια σημαντική μέρα για το Κερκυραϊκό μπάσκετ και μια εξαιρετική αφετηρία για μια σταθερά ανοδική πορεία που σαν κύριο σκοπό έχει την ανάδειξη και εξέλιξη των Κερκυραίων παικτών αλλά -κύρια και πάνω από όλα- να βρεθεί ο κόσμος της Κέρκυρας και πάλι κοντά στο μπάσκετ και τα νεαρά παιδιά να αποκτήσουν τα ερεθίσματα και τις παραστάσεις να παίξουν και να αγαπήσουν το άθλημα».

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια