Σάββατο 27.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δυνάμωσε η Αναγέννηση, μπορεί να είναι πρωταγωνίστρια

Αναγέννηση
02 Αυγούστου 2023 / 16:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ήταν πρωταγωνίστρια σχεδόν ως το τέλος τη σεζόν 2022-23, δείχνει ότι τη νέα χρονιά μπορεί να κάνει και ένα βήμα παραπάνω.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο Περιβόλι φαίνεται ότι και τη νέα σεζόν δημιουργούν μια πολύ δυνατή ομάδα η οποία θα είναι ικανή να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Ήταν πρωταγωνίστρια σχεδόν ως το τέλος τη σεζόν 2022-23, δείχνει ότι τη νέα χρονιά μπορεί να κάνει και ένα βήμα παραπάνω. Μην ξεχνάμε ότι πέρασαν 10 χρόνια από όταν η ομάδα του Νότου είχε συμμετάσχει στην Δ΄ Εθνική και θα ήθελε φαντάζομαι να επιστρέψει σε μια μεγαλύτερη κατηγορία από την Α1 της ΕΠΣΚ όπου αγωνίζεται.

Η διοίκηση έχει ήδη ανακοινώσει το προπονητικό τιμ, τα βρήκε και συνεχίζει με τον Σταμάτη Κουλούρη σαν προπονητή, συνεχίζει και σαν προπονητής τερματοφυλάκων ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ ο ποδοσφαιριστής Σίμος Φωτεινός αναλαμβάνει και χρέη γυμναστή και βοηθού προπονητή της ομάδας, σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση του Δ.Σ.

Πέραν αυτού δεν φαίνεται να έχει απώλειες από το έμψυχο δυναμικό της τελευταίας σεζόν, τουλάχιστον από παίκτες πρώτης γραμμής, αν εξαιρέσουμε τον Κ. Κυπτίου που επέστρεψε στην ΑΕ Λευκίμμης. Μάλιστα η Αναγέννηση φρόντισε να ενισχύσει το ρόστερ σε κάποιες θέσεις που έκρινε ο προπονητής ότι χρειάζεται η ομάδα. Ανάμεσα στους παίκτες που ήδη έχει αποκτήσει, είναι ο Νίκι Στέρεφ ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη εμπειρία και στην Γ΄ Εθνική που μπορεί να καλύψει θέσεις τόσο στην άμυνα όσο και στη μεσαία γραμμή.

Επίσης για να ενισχύσει μεσοεπιθετικά την ομάδα πήρε τον Βαλέριο Καρύδη, έναν ποιοτικό παίκτη, αν και νεαρό, με πολλές παραστάσεις, αφού έχει αγωνιστεί σε ομάδες που πρωταγωνιστούν (Α.Ο Κέρκυρα Κ19, Όλυμπο, Ολυμπιάδα, Θιναλιακό ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Κρόνου Αργυράδων.) και σε όλες σαν βασικό στέλεχος.

Η Αναγέννηση είναι ένα από τα πλέον νοικοκυρεμένα σωματεία του νησιού, αυτό ίσως που λείπει στο σωματείο είναι η αλλαγή χλοοτάπητα στο γήπεδό του, αφού έχει εξαντληθεί κάποια χρόνια τώρα το όριο χρήσης του και μιλάμε για ένα γήπεδο που εκτός της Αναγέννησης χρησιμοποιεί και ο «άστεγος» σχεδόν είκοσι χρόνια τώρα, Κρόνος Αργυράδων.΄

ΦΩΤΟ@ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια